Aandelen ChargePoint kopen

Aandelen Chargepoint kopenChargePoint gaat naar de beurs. Het bedrijf wordt ingeschaald op een waarde van 2,4 miljard dollar, omgerekend 2,1 miljard euro. De aandelen zullen in eerste instantie aangeboden worden op de New York Stock Exchange. De onderneming wil het opgehaalde geld benutten om verder door te groeien, om achterstallige schulden af te betalen en om technologische ontwikkelingen in te kunnen passen. Het bedrijf wil wat betreft de techniek een inhaalslag gaan maken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Organiseert de infrastructuur elektrische voertuigen

ChargePoint is bekend geworden onder de naam Coulomb Technologies. Het bedrijf organiseert de infrastructuur voor elektrische voertuigen. Of zoals anderen zeggen, ze doen in laadpunten. Het bedrijf is gevestigd in Campbell in California. Ondertussen kan gesteld worden dat het het grootste online netwerk van zelfstandige EV-laadstations is. Het is actief in veertien verschillende landen. ChargePoint is overigens in ons land nog relatief onbekend, ondanks de toonaangevende rol die het speelt in Amerika en delen van Europa. Aandelen ChargePoint kopen is straks dus prima mogelijk. Je investeert dan in een bedrijf dat echt door wil groeien en nog tal van technologische slagen te maken heeft. Overigens maakt ChargePoint de beursgang samen met switchback Energy Acquisition Corporation. Dit is een redelijk bekend investeringsfonds dat actief is in de energiesector.

Innige samenwerking met EVBox

ChargePoint is actief vanaf het jaar 2007. Het biedt zowel reguliere laadpunten voor de elektrische auto aan als dat het ook zogenaamde snelladers produceert. ChargePoint heeft zo’n 115.000 eigen laadpunten en nog laadpunten die publiekelijk toegankelijk zijn. Voorts vind je de laadpalen van deze onderneming op de privéterreinen van de elektrische rijders. Ook de laadpunten van andere aanbieders kunnen tot het netwerk van ChargePoint behoren. Daardoor kunnen nog eens ruim 130.000 laders in zowel Europa als Amerika bij het totaal opgeteld  worden. Bekend is ook de innige samenwerking die ChargePoint onderhoudt met het in ons land wat meer bekende EVBox.

Onderneming zet prima stappen en groeit gestaag

2017 was een bijzonder jaar voor het bedrijf. In dat jaar namelijk nam het ineens 10.000 laadpunten  voor de elektrische auto over van GE. Tot aan dat moment had het zelf een kleine 35.000 laadstations verdeeld over de landen Mexico, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Vorig haar kwam ChargePoint een samenwerking met VW Electrify America overeen. Ook deze gigant zal gebruik maken van het netwerk van Charge Point. En zo zet het bedrijf steeds prima stappen en groeit het gestaag. Aandelen Charge Point kopen helpt het bedrijf om sneller door te kunnen groeien. Om de volgende stappen te kunnen maken.

Aandelen ChargePoint kopen kan bijzonder interessant zijn

Aandelen ChargePoint kopen kan dus best interessant zijn. Het bedrijf heeft zich al bewezen en is en blijft bijzonder ambitieus. Voor je echter in de aandelen gaat is het goed om je eerst in de materie te verdiepen. Dat kun je prima elders op dit platform doen. Daar krijg je tekst en uitleg over alles wat aandelen en beleggen te maken heeft. Je checkt er de brokers,  vergelijkt ze en leert beleggen onder de knie te krijgen door het spelen van het beursspel. Ook kun je er een gratis cursus beleggen volgen.