Aandelen Knaus Tabbert kopen

aandelen Knaus Tabbert kopen

Knaus Tabbert. Aah, hoe vaak zie je die onderweg naar je vakantiebestemming niet voorbijkomen? Een teken dat het weer goed gaat met de producent van caravans en campers. En dat na enkele woelige jaren. Met speciale dank aan een Nederlandse investeringsgroep is het echter weer helemaal goed gekomen. Aandelen Knaus Tabbert kopen kan een prima plan zijn.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Snel weer boven Jan na faillissement

Aandelen Knaus Tabbert kopen is een goed idee. Of beter; is weer een goed idee. Want na een zeer snelle opmars ging het in 2008 ineens heel erg mis met het fusiebedrijf. Knaus Tabbert ging failliet en werd overgenomen door een Nederlandse investeerder, HTP Investments.  De Nederlanders namen van de bedrijfsinboedel alleen het merk Eiffelland niet over. Sinds de overname gaat het meer dan goed met Knaus Tabbert. Dat maakt aandelen Knaus Tabbert kopen weer zeer de moeite waard.

Aandelen Knaus Tabbert kopen is weer de moeite waard

We kunnen ons voorstellen dat voor je aandelen Knaus Tabbert gaat kopen, je eerst meer wilt weten over de wereld van beleggen en aandelen.  Welnu, kijk dan elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com. Daar vind je alle informatie die noodzakelijk is om te kunnen handelen en beleggen. Je kunt er gratis het beursspel spelen, een gratis cursus beleggen volgen en gratis beleggen om zo te oefenen voor het echte werk op de beursvloer.

De bedrijven gingen in 2001 samen verder

Knaus Tabbert is voor wie het niet weet een Europees fabrikant van caravans en campers, mobile homes zo je wilt  Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Jandelsbrunn, er is daarnaast een vestiging in Hongarije.  Knaus Tabbert verkoopt onder andere de merken Knaus, Tabbert, Wilk en Bavaria Cap tegenwoordig. Ook Weinsberg behoort tot de gevoerde merken. Knaus Tabbert is de samenvoeging van het levenswerk van Helmut Knaus, Helmut Wilk en Alfred Tabbert. Knaus begon in 1960 met het maken van caravans, Tabbert deed dat al in 1934 en Wilk in 1952. Het ging de makers aanvankelijk voor de wind. Wilk had ondertussen Tabbert overgenomen en vanaf 1996 ontstond een nauwe samenwerking tussen Tiag en Knaus. In 2001 gingen de bedrijven samen verder.

Nederlandse investeerders als reddende engel

Ook na die fusie leek crescendo te gaan aanvankelijk, tot het bedrijf in 2008 op sterven na dood bleek en er Nederlandse investeerders aan te pas moesten komen om het bedrijf te redden. HTP vatte de koe bij de hoorns en de productie van caravans en campers werd in 2009 voortgezet, opnieuw in Jandelsbrunn. Al snel behoorde Knaus Tabbert weer bij de beste van Europa en al in 2010 werd een omzet gemaakt van 181 miljoen euro. Er werkten toen alweer duizend mensen bij de onderneming die in dat jaar 10.400 caravans en campers maakte. Bekroning was de Nederlands-Duitse prijs die het in 2011 kreeg.

Bavaria Camp overgenomen, samenwerking met Morelo ReiseMobile

Het is nu dus weer de moeite waard om aandelen Knaus Tabbert te kopen. De onderneming palmde Bavaria Camp al in en is een samenwerking aangegaan met Morelo ReiseMobile. Aandelen Knaus Tabbert   nu weer borg voor investeren in een solide partij. Met speciale dank dus aan die groep Nederlandse investeerders.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)