Aandelen ARM kopen

Het wordt vanaf maart 2023 mogelijk om aandelen ARM te kopen. Dan namelijk maakt de Japanse chipgigant naar verwachting de beursgang. Dat aandelen ARM kopen straks mogelijk is, heeft alles te maken met het feit dat de overname door Nvidia afgeblazen is. En dus zoekt de eigenaar, de Japanse Softbank Group, nu heil in een beursgang van ARM.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen ARM kopen vanaf maart 2023

Heel lang leek het er op dat aandelen AEM kopen nooit een optie zou worden. Dat had alles te maken met de geplande overname door Nvidia. Door toedoen van de Engelse en Amerikaanse mededingingsautoriteiten ging de overname echter niet door. Ook de Chinese autoriteit diende zich nog over de overname uit te spreken. Vanwege die onduidelijkheid werd de gang naar de beurs een doodlopende weg en is het dus straks mogelijk om aandelen ARM te kopen.

Zorg dat je alles weet wat met beleggen en aandelen te maken heeft

Aandelen ARM kopen doe je niet voor je voldoende informatie ingewonnen hebt over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Pas als je verstand van zaken hebt of in elk geval de basisbeginselen onder de knie hebt, is de kans reëel dat je rendement op het ingelegde geld gaat maken. Op deze website vind je precies die informatie die nodig is. Je leest er alles over aandelen en beleggen, over de beurskoersen en kunt er eveneens alles lezen en leren over de beschikbare brokers. Pas als je al die informatie tot je genomen hebt, pas dan is het verstandig om aandelen ARM te kopen.

Begrip binnen de chipindustrie

Voor Softbank was het niet doorgaan van de overname overigens toch wel een kleine catastrofe. De overgang zou de Japanners namelijk een som van tachtig miljard dollar opleveren. Met de beursgang wil de Softbank Group kijken of er op een andere manier aan extra geld gekomen kan worden. Overigens was al eens eerder sprake van een gang naar de beurs. Op zich niet zo gek, want ARM is een begrip binnen de chipindustrie. De onderneming is met name bekend op het gebied van cloud computing en Metaverse. Dat het goed gaat met de cijfers van ARM zegt al heel erg veel. Zo steeg de omzet van het bedrijf de afgelopen drie kwartalen met veertig procent naar een bedrag van 2 miljard dollar. ARM is ook wel bekend om de CPU’s, om multimedia, fysieke IP’s, systeem IP’s, het bieden van veiligheid en zowel Cortex-R als Cortex-M. Aandelen ARM kopen kan straks dus best eens interessant zijn. Doe dat echter niet voor je voldoende informatie vergaard hebt. En dat kan prima hier, via AllesOverAandelen.com.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)