Aandelen Inclusio kopen of verkopen

aandelen Inclusio kopen of verkopen

Aandelen Inclusio kopen of verkopen? Dat moet mogelijk zijn vanaf 2021. De Belgische vastgoedinvesteerder wil naar de beurs in Brussel. Inclusio hoopt met de beursgang een bedrag van 60 miljoen euro op te halen. Voornaamste doel is om met dat geld verder door te kunnen groeien. Voor aandelen Inclusio kopen of verkopen voor jou aan de orde is, doe je er verstandig aan eerst de gratis online cursus beleggen op dit platform te volgen.

Koop of verkoop aandelen Inclusio via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Inclusio kopen of verkopen mogelijk vanaf 2021

Op dit moment is Inclusio eigenaar van 62 panden met in totaal 898 woningen, sociale infrastructuur in de vorm van scholen, kantoren, een opvangcentrum, kleuterschool en enkele commerciële panden. Inclusio heeft een vastgoedportefeuille met een waarde van rond de 140 miljoen euro. Inclusio wil nu naar de beurs omdat de vastgoedsector zeer veerkrachtig is en nog steeds sterk in trek is. Het is dus nu simpelweg het moment om dat te gelde te maken. Door de beursgang krijgt Inclusio toegang tot de kapitaalmarkten en moet er een groei kunnen worden gemaakt. Bovendien is de beursgang een statement van het Belgische bedrijf dat bovendien meer zichtbaar wordt en daarmee een volwaardige en professionele partner van meer partijen kan worden.

Oplossing voor  woningtekorten voor mensen met lage inkomens

Inclusio probeert in België het antwoord te zijn op de tekorten aan woningen voor mensen met lage inkomens en voor mensen die ondersteuning nodig hebben. Dat doet het samen met een aantal sociale partners die bijstand verlenen aan de bewoners. Inclusio is een zeer sociale investeerder. Missie is nadrukkelijk om kwaliteitsbewoningen te bieden voor de zwakkere bevolkingsgroepen. Het biedt de huizen tegen zeer betaalbare prijzen aan. Betaalbare huurwoningen, huisvesting voor mensen met een handicap en sociale infrastructuur zijn de drie meest belangrijke pijlers binnen het bedrijf. Met aandelen Inclusio kopen of verkopen kun je ze helpen verder door te groeien en hun goede werk verder voort te kunnen zetten.

Sociale impact en maatschappelijke integratie

De projecten waar Inclusio werk van maakt worden uiteraard steeds met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Dit gebeurt op basis van factoren als de sociale impact en rekening houdend met de maatschappelijke integratie. Hoewel Inclusio de afgelopen jaren al aan impact gewonnen heeft, kan het door de beurs op te gaan straks nog meer impact hebben. Bovendien kan  het probleem dat een tekort aan woningen voor mensen met lage inkomens heet verder gereduceeerd worden.

Leer eerst de aandelenwereld te doorgronden

Voor aandelen Inclusio kopen of verkopen aan de orde is, doe je er wel zeer verstandig aan je eerst te verdiepen in de wereld van beleggen. Dit is een tamelijk complexe wereld. Kennis van zaken is daarbij van groot belang. Op deze website vind je alles wat nodig is om deze wereld te leren doorgronden. Zo kun je gratis deelnemen aan de online cursus beleggen, neem je deel aan het beursspel en beleg je eerst met fictief geld om de handel in aandelen onder de knie te krijgen. Pas als je de basisbeginselen onder de knie hebt, pas dan is het verstandig om te overwegen aandelen Inclusio te kopen of te verkopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)