Aandelen MotorK kopen

Het is prima mogelijk om aandelen MotorK te kopen. Met de beursgang haalde de Italiaanse onderneming 75 miljoen euro op. Bij de beursgang was gerekend op meer overigens. De opbrengst van de beursgang werd aangewend om de afdeling Research and Development verder uit te breiden. Voorts was sprake van een schuld bij de Europese Investeringsbank. Na de beursgang bleek MotorK een waarde te hebben van rond de 260 miljoen euro.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen MotorK kopen: investeren in een Italiaans softwarebedrijf

Aandelen MotorK kopen betekent investeren in een Italiaans softwarebedrijf. Met de geleverde software kunnen autodealers auto’s verkopen. MotorK geldt als één van de toonaangevende automotive softwareontwikkelaars ondertussen. Voor je besluit aandelen MotorK te kopen, is het wel buitengewoon verstandig om eerst voldoende informatie op te doen over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Alleen wanneer je over voldoende kennis van zaken beschikt, is het mogelijk om een leuk rendement op je geld te maken namelijk.

Check eerst de informatie die je vindt op allesoveraandelen.com

Op deze website vind je meer dan voldoende informatie over aandelen en beleggen. Zo leer en lees je er alles over de beurskoersen, de verschillende brokers die beschikbaar zijn en kun je op verschillende manieren leren beleggen zonder dat je meteen met eigen geld hoeft te werken. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, kun je echt aandelen MotorK kopen en kun je inzetten op een leuk rendement.

Niet actief in Nederland

Nadat aandelen MotorK in eerste instantie iets vanzelfsprekends was en iedereen een beursgang zag zitten, ontstond er kort voor de daadwerkelijke beursgang onder meer door de perikelen rondom Coolblue enige twijfel. Uiteindelijk besloot men de gok toch te wagen, al werden de aandelen dus aanzienlijk goedkoper van de hand gedaan dan de bedoeling was. MotorK staat bekend om het aanbieden van software as a service producten. Behalve dat levert het ook een aantal interessante CRM-pakketten aan autodealers. In 2020 maakten liefst 50 miljoen consumenten – en dat via verschillende dealersites- gebruik van de zeer geavanceerde software van de onderneming. Overigens is MotorK nog niet in Nederland actief.

Check voor je aandelen MotorK gaat kopen dus wel deze website en doe voldoende kennis op. Alleen dan is het maken van rendement op je ingelegde geld iets dat tot de mogelijkheden behoort.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)