Aandelen GitLab kopen

aandelen gitlab kopen

GitLab is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 2012 is opgericht. Veel mensen zullen er nog niet van gehoord hebben en daardoor niet precies weten wat het bedrijf inhoudt en of het verstandig is om aandelen GitLab te kopen en er in te investeren. Als je je aan het oriënteren bent om binnenkort te beginnen met het kopen van aandelen, of misschien op zoek bent naar een nieuw bedrijf om in te investeren, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hieronder vind je meer informatie over het bedrijf GitLab, de beursgang, de aandelen en de werkzaamheden van het bedrijf. Wie weet is dit wel jouw volgende investering.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen GitLab kopen een goede zet?

GitLab is een Nederlandse startup van Sid Sijbrandij en is een opensourceplatform voor softwareprogrammeurs. Hiermee wordt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk aan code te werken, deze te schrijven, te controleren en uit te rollen. Hierdoor kun je gelijktijdig aanpassingen en verbeteringen doorvoeren, vergelijkbaar met Google Docs.

Waar er in 2015 nog maar 10 mensen bij GitLab werkten, is dat inmiddels al uitgegroeid naar 800 medewerkers in 55 landen. Er zijn verschillende investeringsrondes geweest waarbij er miljoenen werden geïnvesteerd door meerdere partijen, waaronder de investeringsmaatschappij van acteur Ashton Kutcher. Op papier is het bedrijf GitLab daarom nu 2.75 miljard dollar waard. De Nederlander Sijbrandij heeft laten weten dat hij in november van 2020 naar de beurs wil gaan. Met de investeringen van de afgelopen tijd wil de directie het platform nog verder gaan verbeteren, in aanloop naar de beursgang.

Het kopen van aandelen Gitlab

Op dit moment is GitLab dus nog niet naar de beurs gegaan, maar hoogstwaarschijnlijk gaat dit ergens in 2020 wel gebeuren. Op dit moment is het daarom nog niet mogelijk om als particulier aandelen van GitLab te kopen maar uiteraard kun je wel alvast meer informatie lezen over het bedrijf, zodat je goed voorbereid bent. Mocht het bedrijf wel naar de beurs gaan, dan is het goed om te weten waar je aan toe bent en wat voor statistieken en cijfers bij het bedrijf normaal zijn en op welke schommelingen je zult moeten inspelen.

Samen programmeren mogelijk met GitLab

Hierboven stond al kort uitgelegd dat GitLab een platform is om samen te werken en te programmeren in een gezamenlijk bestand. Zeker bij grote softwareprojecten is de kans groot dat verschillende onderdelen van de code met elkaar samenhangen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om dit los van elkaar goed te coördineren en een samenhangende code te vormen. Met GitLab wordt het mogelijk om gelijktijdig aan dezelfde code te werken. Hierdoor wordt meer inzicht gegeven in de veranderingen in de code en wordt het enorm gemakkelijk om samen te werken.

Investeren en een financieel risico

Als je al vaker hebt belegd en ervaring hebt met het kopen van aandelen, zul je weten dat dit financiële risico’s met zich meebrengt. Ook al zien de voorspellingen van het snel groeiende bedrijf GitLab er voorspoedig uit en wordt er veel in geïnvesteerd, het is niet gezegd dat dit altijd zo zal blijven. Je zult dus alert moeten zijn en slim kunnen inspelen op veranderingen in de beurs en de koers.

Ook zul je op zoek moeten gaan naar een broker. Dit is een effectenmakelaar die in opdracht van de belegger de transacties doet. Er zijn een tal van brokers in Nederland actief waar je uit kunt kiezen. Naast informatie over de aandelen kopen van GitLab is het dus ook verstandig om meer te lezen over de mogelijkheden van de verschillende brokers. Online kun je deze gemakkelijk met elkaar vergelijken, zodat je de broker vindt die het beste aansluit bij jouw eisen als particuliere belegger.

5/5 - (2 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)