Korte termijn beleggen

Korte termijn beleggen: voor iedereen mogelijk!

Wat is het korte termijn beleggen en hoe kun je profiteren van deze manier van kapitaal bouwen als particulier? Het beleggen is een manier om jouw geld mogelijk te laten groeien die voor delen de voorkeur verdient boven het sparen bij de bank. De huidige lage rente die de bank biedt en uitkeert op spaargeld is tegenwoordig bedroevend laag. Het is dus ook niet verwonderlijk dat veel consumenten tegenwoordig liever kiezen voor het korte termijn beleggen of voor het lange termijn beleggen om een appeltje voor de dorst te creëren.

Bij onderstaande aanbieders kan je beleggen voor korte of lange termijn:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat is het korte termijn beleggen?

Bij het lange termijn beleggen kies je voor een bepaald bedrijf (of voor een aantal bedrijven) waar je vertrouwen in hebt. Hiervan koop je aandelen, die je voor bijvoorbeeld een aantal jaren vasthoudt. Op deze manier ondersteun je het bedrijf en kun je hopelijk een mooi rendement behalen met jouw beleggingen wanneer de koers van jouw aandelen stijgt. Bij het korte termijn beleggen draait alles om het snel behalen van ‘winst’.
Door de koersen nauwgezet te volgen speculeer je op een stijging of daling van de aandelen die je in jouw bezit hebt. Door snel te handelen kun je op die manier een rendement behalen met het kopen en verkopen van aandelen. Het gaat dus niet zozeer om het vertrouwen in een sterk bedrijf, maar puur om de cijfers en de koersen. Het is bij het korte termijn beleggen dan ook zaak om goed op de hoogte te zijn van het nieuws en de koersen.

De voordelen van het korte termijn beleggen

Hoewel het korte termijn beleggen meer aandacht en verdieping in de wereld van het kopen van aandelen vraagt, kan de ‘winst’ bij goed handelen en succesvol speculeren zeker zeer interessant zijn. Met snelle acties weet je in te spelen op de markt. Het korte termijn beleggen doe je als consument via een broker. Hierbij open je een beleggingsrekening. Vanuit deze rekening kun je aandelen kopen en verkopen op het juiste moment. De broker biedt hiervoor bijvoorbeeld een handige app en een online platform waarmee je aan het werk kunt gaan. Brokers vragen hier een vergoeding voor. Het is dus zaak om de brokers die het korte termijn beleggen aanbieden goed te vergelijken.

Brokers voor het korte termijn beleggen vergelijken

Op AllesOverAandelen.com kun je de brokers voor het korte termijn beleggen vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Tevens kun je oefenen met het korte termijn beleggen middels een oefenaccount en met fictief geld. Zo kun je wegwijs worden in de wereld van het korte termijn beleggen.

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)