Aandelen GameStop kopen

aandelen GameStop kopen

Wie kent niet GameStop en wie heeft niet eens overwogen aandelen GameStop te kopen? Want wat ging het het bedrijf goed in de negentiger jaren en in een groot deel van het nieuwe millennium. Dat veranderde echter toen de meeste spellen ook online aangeboden werden. De grootste klap kreeg het te verwerken in 2018, toen het bedrijf een verlies leed van liefst 673 miljoen dollar.

Vergelijk eerst deze beleggen aanbieders om aandelen te kopen of te verkopen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen GameStop kopen kan gewoon nog steeds

Aandelen GameStop kopen kan echter nog steeds, want ondanks de hevige concurrentie van de online verkoop van spellen staat GameStop nog steeds kaarsrecht. Aanvankelijk was aandelen GameStop kopen een garantie voor succes. Het ging de onderneming aanvankelijk gigantisch voor de wind. En dat eigenlijk meteen al vanaf de start in 1984. In het openingsjaar en de jaren die volgden verkocht GameStop vooral spelletjes voor de Atari 2600. Al snel werden er echter ook spellen van aanbieder Nintendo aan de man en de vrouw gebracht. In 1999 volgde een overname door Barnes & Noble, waarmee een bedrag van 215 miljoen dollar gemoeid was. Barnes & Noble nam meteen ook Funco over en ook die ging nu GameStop heten.

Check wel eerst hier alle informatie over aandelen en beleggen

Aandelen GameStop kopen is dus een optie. Voor je dat doet doe je er wel verstandig aan om alle informatie die hier op deze website gegeven wordt over beleggen en aandelen goed door te lezen. Je kunt bovendien een gratis online cursus beleggen volgen, een periode oefenen en met fictief geld spelen of deelnemen aan het beursspel.

De grote expansiedrift van GameStop

GameStop werd in 2002 onafhankelijk en het kocht in 2005 EB Games. Dit kostte GameStop 1,14 miljard dollar. Meteen ook werd verder uitgebreid richting Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. De expansiedrift bleef aanhouden, want in 2009 nam GameStop de Free Record Shops in Noorwegen over. Ook die zaken werden vervolgens ingericht om computerspellen te verkopen. Nog in hetzelfde jaar volgde ook de overname van Micromania, een Franse onderneming. GameStop leek de zaken prima voor elkaar te hebben. Tot de concurrentie online echter in alle hevigheid losbarstte. Heel snel ging het bergafwaarts met GameStop, dat dus in 2018 de grootste klap te verwerken kreeg en een verlies leed van liefst 673 miljoen dollar.

Zware klap in 2018

GameStop greep na dit dramatische jaar meteen in. Het besloot zich voortaan toe te leggen op e-sports en retro games. In de filialen van GameStop werd een ruimte ingericht waar mensen vooraf hun spel uit mogen proberen, voor ze het daadwerkelijk aanschaffen. Bovendien werden tal van reorganisaties doorgevoerd en werden toch ook best veel winkels gesloten. Desondanks is aandelen GameStop kopen nog steeds mogelijk. Het lijkt dat de reorganisatie en de nieuwe aanpak vruchten afwerpt en dat de stabiliteit weer in zicht komt. Voor je nou aandelen GameStop gaat kopen, check je wel eerst even de informatie die je vindt hier op AllesOverAandelen.com.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)