Aandelen Starlink kopen

aandelen starlink kopenDenk jij erover na om aandelen te kopen, maar weet je nog niet zo goed welk bedrijf daar interessant voor kan zijn? Er gaan zo veel grote en interessante projecten en bedrijven naar de beurs, dat dit jouw keuze wellicht nog lastiger kan maken. Op Allesoveraandelen.com vind je een aantal beurs gerelateerde bedrijven terug die het beleggen waard zijn. In dit artikel krijg je meer informatie over Starlink aandelen kopen. Starlink is een project van Elon Musk en valt onder het bedrijf SpaceX (Space Exploration Technologies). Elon Musk staat ook wel bekend als de man achter Tesla. Maar wat is Starlink precies? En wanneer gaat dit project naar de beurs? Lees verder om meer informatie te krijgen over aandelen Starlink kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Starlink kopen een slim idee?

Of het een goed idee is om aandelen van Starlink te kopen, weet je pas op het moment dat je het project op de voet gaat volgen. Starlink is een project van SpaceX-topman Elon Musk. SpaceX is een ruimtevaartbedrijf, wat zeer technische raketten ontwerpt, maakt en uiteindelijk ook lanceert. Starlink is een onderdeel van SpaceX en moet het door middel van 42.000 satellieten mogelijk maken om supersnel internet over heel de wereld te verspreiden. Op dit moment heeft SpaceX voor Starlink al 240 satellieten gelanceerd. Deze wegen zo’n 260 kilo per stuk en zijn ongeveer even groot als een doorsnee tafel.

De satellieten van Starlink worden altijd in grote getalen tegelijk gelanceerd. Voor 2020 staan er nog zo’n negen lanceringen ingepland. Waarvan er zestig satellieten in februari worden gelanceerd. Doordat Starlink nieuw en erg interessant is, kan het slim zijn om aandelen in Starlink te kopen.

Aandelen Starlink kopen: wanneer gaat Starlink naar de beurs?

Wil je aandelen van Starlink kopen? Dan is er goed nieuws. Elon Musk heeft tot nu toe al meerdere keren aangegeven, voorlopig nog niet met SpaceX naar de beurs te stappen. Maar SpaceX-president Gwynne Shotwell gaf in een persconferentie aan, dat zij Starlink wel een tak van het bedrijf vinden, wat goed op de beurs zal gedijen. De precieze datum is nog niet bekend gemaakt. Maar wanneer je dit project interessant vindt en je graag aandelen van Starlink wil kopen, kan je het bedrijf blijven volgen. Zodat je er op tijd bij bent op het moment dat ze Starlink naar de beurs brengen.

Elon Musk heeft SpaceX in 2002 al opgericht. De uiteindelijke missie van het bedrijf is, om mensen op andere planeten in zelfvoorzienende steden te kunnen laten wonen. Maar tot op heden wordt SpaceX vooral gezien als eerste commerciële lanceringsdienst, waarmee particulieren een ruimtereis kunnen maken. SpaceX werkt onder anderen samen met NASA en heeft al een aantal belangrijke vracht en bemanningsleden naar hun International Space Station (ISS) gebracht.

Wees goed voorbereid voor je gaat beleggen en ontvang meer informatie via Allesoveraandelen.com

Het kopen van aandelen, ook wel beleggen genoemd, is nooit zonder risico. Via Allesoveraandelen.com ontvang je geen advies, maar kan jij je goed inlezen omtrent sommige bedrijven op de beurs. Wij willen je een compleet beeld geven over welke bedrijven interessant zijn om jouw geld in te beleggen. Of en hoe je belegt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

In het verleden was het niet mogelijk om jouw geld persoonlijk te beleggen. Je moest dit altijd via de bank regelen. Maar tegenwoordig kan iedereen zelf zijn/haar geld beleggen, zonder met een adviseur in zee te moeten gaan. Je kunt een beleggingsrekening kopen, waarmee jij kiest waar je jouw geld in belegd. Hierdoor kan je veel geld verdienen, als je de juiste keuze maakt. Maar ook meer geld verliezen, door een onfortuinlijke keuze. Beleggen is leuk, spannend en vooral erg leerzaam.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)