Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen moet vanaf mei dit jaar mogelijk zijn. De Duitse distributeur van Linux wil met de gang naar de beurs tussen de 7 en 8 miljard euro uit de markt halen. SUSE is in handen van EQT, de bekende private equity onderneming. Dat bedrijf met 52 miljard euro aan activa stoot het belang in SUSE af.

Aandelen SUSE kopen vanaf medio 2021 mogelijk

SUSE heeft in de loop der jaren al verschillende eigenaars gehad. Het begon zelfstandig en werd vervolgens  in 2004 overgenomen door Novell. Vervolgens werd de onderneming gekocht door Attachmate Novell en SUSE, als we spreken van het jaar 2010. In 2014 splitste het zich vervolgens af als een onafhankelijke divisie en ging het verder als EQT SUSE. Aandelen SUSE kopen moet dus vanaf mei 2021 mogelijk zijn waarbij de beursgang begeleid zal worden door Bank of America en Morgan Stanley.  Ook Goldman Sachs, Jefferies en de Deutsche Bank zullen zich met de beursgang van SUSE bemoeien, zo is de verwachting.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Voor aandelen SUSE kopen een optie is, doe je er goed aan eerst zoveel mogelijk informatie over aandelen en beleggen op te doen. Dat kan door op deze website alles te lezen over de brokers en de aandelenkoersen.  Ook kun je als beginnend belegger eerst met fictief geld beleggen om op die manier en zonder enig risico het spel van beleggen onder de knie te krijgen. Pas als je weet hoe het werkt, kun je echt de beleggingswereld in.

Snel groeiende en succesvolle onderneming

Aandelen SUSE (spreek uit als Zu Zee) kopen is in het bezit komen van aandelen van een snel groeiende en succesvolle onderneming. Ook het afgelopen jaar zag het bedrijf de omzet opnieuw met 14 procent groeien. Een jaar eerder was dit ook al het geval.

Duitse vertaling van Slackware

SUSE was aanvankelijk de Duitse vertaling van Slackware. Later werd het een zelfstandige distributie. In eerste instantie werd de naam van de onderneming geschreven als S.u.S.E, later werd SUSE als standaard schrijfwijze gehanteerd. Het staat in elk geval voor Software- und System Entwicklung. In eerste instantie werd gedacht dat de naam verwees naar Konrad Zuse, een bekende Duitse computerpionier. Dat is echter niet het geval.

Voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen, check je dus eerst altijd deze website. Je kunt hier alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)