Aandelen Teads kopen

Adtech bedrijf Teads gaat naar de beurs. Met het uitgeven van aandelen wil de onderneming tussen de 700 en 800 miljoen dollar ophalen. Na de beursgang moet Teads een waarde hebben van 5 miljard dollar. Aandelen Teads kopen wordt mogelijk op de Nasdaq in New York. Teads opende twee jaar geleden overigens een kantoor in Nederland.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Teads kopen, bedrijf is onderdeel van Altice

Teads is bekend van de technologie die het levert aan uitgevers die met deze techniek videoreclame in lopende, geschreven artikelen kunnen plaatsen. Daarmee kan Teads verbindingen leggen met verschillende grote DSP’s. De onderneming is sinds 2017 een belangrijk onderdeel van telecombedrijf Altice overigens. Teads scoorde in het derde kwartaal van 2020 een omzet van 128 miljoen euro. Dat was vijftien miljoen euro meer dan een jaar eerder. Over heel 2020 werd voor 458 miljoen verkocht.

Zorg dat je weet hoe beleggen precies in zijn werk gaat

Aandelen Teads kopen is straks dus voor iedereen een serieuze optie. Lees je dan wel eerst goed in over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zonder parate kennis is het moeilijk rendement te maken op de beurs. En dus is het verstandig om eerst alles over aandelen, beleggen, brokers en beurskoersen hier op deze website goed door te nemen. Je kunt ook eerst beleggen met fictief geld, waardoor je dus geen financiële risico’s loopt. Pas als je de beurs begrijpt is het verstandig met eigen geld te gaan beleggen. Bijvoorbeeld dus in aandelen Teads.

De rol van Wikio en Ebuzzing

Teads staat voor Technology for Advertising en is een specialist in het aanbieden van online video. Dat doet het vooral met ‘inRead’, een speciaal formaat video’s. In eerste instantie was de Amerikaanse onderneming overigens gevestigd in Frankrijk, in Montpellier om precies te zijn. Door talloze overnames en fusies kreeg het bedrijf echter steeds meer een internationaal karakter. Teads is zeker ook door Wikio, bekend van oprichter Pierre Chappaz, groot geworden. Nadat Wikio samen ging met Ebuzzing, nam Teads later Ebbuzzing over. In 2014 nam Altice vervolgens Teads weer over.

Marktaandeel van 87 procent in de Franse perssites

Tot de klanten behoren vooral de grote kranten en eigenlijk alle grote media ter wereld. Teads doet echter meer en was bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de gehele presidentiele campagne van Hillary Clinton. In Frankrijk heeft Teads nog steeds een marktaandeel van liefst 87 procent in de Franse perssites. Aandelen Teads kopen kan best aantrekkelijk zijn. Niet echter voor je de informatie over beleggen hier op de website goed doorgenomen hebt. Doe je dat, dan is de kans op rendement simpelweg groter.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)