Aandelen Renewi kopen

Aandelen Renewi kopen: zo doe je dat

Aandelen Renewi kopen

Renewi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van afval en recycling. De organisatie is ontstaan in 2017 nadat het Engelse bedrijf Shanks Group plc fuseerde met de Nederlandse afvalverwerker Van Gansewinkel Groep BV. Het bedrijf zamelt afval in en recyclet verschillende materialen voor hergebruik. Het gaat dan onder andere om papier, compost, hout, glas, kunststof, metaal en energie. Renewi is genoteerd aan de London Stock Exchange waardoor het ook voor jouw mogelijk is om te investeren in dit bedrijf. Je kunt aandelen Renewi kopen en zo, in het geval van een goed rendement, mee te dingen in de groei van de organisatie. Aandelen kopen van Renewi is dan ook een investering in de toekomst.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Renewi kopen?

De organisatie houdt zich bezig met de verwerking van afval en recycling. Daarin specialiseert de organisatie zich ook steeds meer en zorgt ervoor dat er meer materialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat draagt bij aan een beter milieu en minder vervuiling. Ook de manier waarop dit gedaan wordt, wordt zo groen mogelijk gedaan. Aandelen Renewi kopen is dan ook in meerdere opzichten een investering in de toekomst. Door de fusie van Shanks Group plc en Van Gansewinkel Groep BV heeft het bedrijf laten zien dat twee grote spelers op deze markt hun krachten kunnen bundelen. De verwachting is dan ook dat het bedrijf in de toekomst meer zal groeien.

Welk rendement kun je behalen door aandelen Renewi kopen?

Het is niet te zeggen wat het rendement is dat je zult behalen als je Aandelen Renewi kopen wilt. De toekomst is niet te voorspellen dus de vraag is wat de beursgang van het bedrijf verder zal doen. Het ligt wel in de lijn der verwachting dat het bedrijf meer gaat verduurzamen en Renewi heeft als doel om meer te groeien in de toekomst. Door het kopen van aandelen van deze organisatie kun je bij positieve bedrijfsresultaten dus een goed rendement halen.

Aandelen Renewi kopen en de risico’s

Bij het kopen van aandelen heb je altijd te maken met risico’s. Dit betekent dat het ook mogelijk is dat je geen rendement behaald en dus jouw investering kunt kwijtraken. Om de risico’s voor aandelen Renewi kopen een beetje in de hand te houden, kun je letten op de kosten die je zelf maakt. Voor het kopen van aandelen heb je een beleggingsrekening nodig. Je betaalt daarvoor kosten als je transacties maakt. Besparen op deze kosten kan door een vergelijking te maken van de verschillende brokers.

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)