Aandelen Majorel kopen

Het wordt mogelijk aandelen Majorel te kopen. De onderneming gaat de aandelen verhandelen op de beurs in Amsterdam. Majorel biedt vooral callcenter services voor met name de automobielbedrijf en de financiële industrie.  Majorel wordt gezien als een onderneming met veel invloed in zeker Europa.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Majorel kopen is aandelen kopen van een bedrijf dat in 31 landen actief is.

Aandelen Majorel kopen betekent dat je aandelen koopt van een onderneming die in handen is van Bertelsmann en de Marokkaanse ondernemer Saham. Core business van Majorel is het bieden van callcenterdiensten in de vorm van verkoop en klantenservice. Majorel doet dat voor tal van bekende bedrijven, wereldwijd. Ondertussen werken ruim 60.000 mensen bij het straks beursgenoteerde bedrijf, dat actief is in 31 verschillende landen.

Zorg voor voldoende kennis over beleggen en aandelen

Het is altijd verstandig voor aandelen Majorel kopen aan de orde is voldoende te weten over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Met enige kennis van zaken is de kans groter dat je een goed rendement behaalt op de beurs. Hier op deze website kun je alle informatie inwinnen over aandelen, beleggen en de beurskoersen. Bovendien kun je er gratis leren bekeggen en eerst bekeggen met fictief geld. Op die manier loop je niet meteen risico om eigen geld te verliezen. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt, kun je de beursvloer op.

Samengaan van de topbedrijven Bertelsmann en Saham

Majorel werd in 2019 opgericht toen Bertelsmann en Saham verschillende bedrijven samenvoegden. In dat jaar werd meteen een omzet van 1,4 miljard euro gerealiseerd Majorel koos bewust voor de Amsterdamse beurs, dat dit jaar al een aantal buitenlandse bedrijven aan zich wist te binden.  Amsterdam staat toch al goed op de kaart, niet in de laatste plaats vanwege het aantal Spacs dat voor een Amsterdamse beursgang koos.

Aandelen van groeibedrijf is een interessante optie

Terug naar Majorel, dat ook te boek staat een specialist in outsourcing van bedrijfsprofielen. Overigens werkten Bertelsmann en Saham al voor 2019 succesvol samen. Vanaf de oprichting is Majorel een partij en een bedrijf om rekening mee te houden Het bedrijf heeft een enorme invloed en is in Europa al marktleider, terwijl ook in het Midden Oosten en Afrika danig aan de weg wordt getimmerd. De groei zit er nog steeds in, iets dat van aandelen Majorel kopen een interessante optie maakt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)