Aandelen Unilever Thee kopen

Aandelen Unilever Thee kopen

Het is nu nog slechts een mogelijkheid, maar wel een reële optie. Het is namelijk niet ondenkbeeldig dat nog dit jaar aandelen Unilever Thee kopen mogelijk is. Unilever wil de theetak afsplitsen en zich voortaan vooral richten op verzorgingsproducten. Daarom wordt de mogelijkheid van een beursgang onderzocht. Besluit Unilever voor deze optie te gaan, dan worden de aandelen verhandeld in Amsterdam.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Thee van merken als Lipton en Pukka

Unilever wil de afdeling thee afsplitsen. De winstmarges zijn te laag, al draaide de afdeling thee van Unilever in 2020 nog een omzet van 2 miljard. Liever houdt Unilever zich de komende jaren bezig met verzorgingsproducten, met veel hogere winstmarges. Unilever mikt nu op de afsplitsing van de thee afdeling en dus een beursgang. Amsterdam is daarbij de eerste keuze, mits het voor multinationals aantrekkelijk blijft in Nederland actief te blijven. Een andere optie die Unilever nog open houdt is de verkoop van de afdeling thee, dat nu nog via de merken Lipton en Pukka thee verkoopt.

Aandelen Unilever Thee kopen straks een reële optie

Aandelen Unilever Thee kopen doe je bij voorkeur niet als je niets weet van beleggen en aandelen, Het is een feit dat als hoe meer je weet, hoe groter de kans is op structureel succes. Op deze website vind je alles wat je moet weten. Je leert er over de beurskoersen en de brokers en leert als belegger de fijne kneepjes van het beleggingsvak. Pas als je de basisprincipes van beleggen kent en onder de knie hebt, pas dan ga je aandelen Unilever Thee kopen.

Unilever splitste eerder al de margarinetak af

Unilever wil zich dus vooral gaan richten op verzorgingsproducten. Eerder al de margarinetak van het bedrijf met onder meer Becel en Zeeuws Meisje afgesplitst. Unilever bestaat sinds 1930, al gaat de historie nog iets verder terug. William Hesketh Lever was een groothandelaar in kruidenierswaren en kocht op zeker moment een zeepfabriek – Sunlight- op. In 1885 richtte hij Lever Brothers op en richtte hij tal van zeepfabrieken op. In 1917 begon hij ook met voedingsmiddelen. In 1930 fuseerde hij met Lever Brothers met de Nederlandse Margarine Unie. Daarmee was Unilever geboren. Bekende merken die Unilever tegenwoordig voert zijn onder andere Calvé, Knorr, Ola, Unox, Robijn, Axe en Zwitsal.

Nog dit jaar aandelen Unilever Thee kopen? Het heeft er alle schijn van dat dit nog dit jaar mogelijk zal worden. Of er moet zich alsnog een koper aandienen. Die kans lijkt vooralsnog echter klein.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)