Aandelen SES kopen

SES, producent van batterijen voor elektrische voertuigen, gaat naar de beurs. De beursgang moet plaatshebben met behulp van  Ivanhoe Capital Overname Corp. Na de beursgang zal SES een waardering hebben van rond de 3,6 miljard dollar. SES is niet de eerste producent van batterijen die naar de beurs gaat en kan nu al een beroep doen op investeerders als Hyundai Motor Co, Geely Holding Groep, Kia Corp en General Motors. Aandelen SES kopen zal nog in 2021 een mogelijkheid worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen SES kopen met dank aan Morgan Stanley en Goldman Sachs

SES is in Singapore gevestigd en maakt hybride oplaadbare lithium metaalbatterijen voor elektrische voertuigen. Het maakte al prototypes voor Hyundai en General Motors. Volgens SES gaat het dan om de meest volwassen, praktische en onafhankelijke gevalideerde Li-metal batterij voor elektrische voertuigen. Aandelen SES kopen wordt mogelijk met dank ook aan Goldman Sachs en Morgan Stanley, die de beursgang van SES begeleiden.

Verdiep je eerst in de wereld van beleggen en aandelen

Aandelen SES kopen doe je niet voor je voldoende af weet van de wereld van beleggen en aandelen. Zonder parate kennis is de kans op rendement in elk geval lager dan wanneer je goed beslagen ten ijs komt. Hier op allesoveraandelen.com kun je alles lezen rondom beurskoersen, aandelen en brokers. Je kunt deelnemen aan de gratis online cursus beleggen en kunt eerst oefenen met beleggen met fictief geld. Zo leer je de beurs en de regels kennen zonder dat je meteen financiële risico’s loopt.

Verder ontwikkelen van de nu al geavanceerde batterijen

Met het opgehaalde geld van de beursgang wil SES in sneltreinvaart verder met het ontwikkelen van batterijen voor elektrische voertuigen. Nu al kan SES zorgen voor een zeer dunne Li-metal anode. De batterijen zijn zeer licht en de productiekosten worden bij SES zeer laag gehouden. SES werkt met gepatenteerde elektrolyt en een AI-algoritme. Daardoor zijn de batterijen heel erg veilig. De batterijen van SES zijn op maat maakbaar en kunnen naadloos aangepast worden aan de bestaande infrastructuur en de processen.

Aandelen SES kopen kan straks dus best interessant zijn. Verdiep je wel eerst in de materie voor je dat doet. Zo stijgt de kans op rendement en verkleint de kans op falen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)