Aandelen Stripe kopen

Als alles volgens plan verloopt, wordt aandelen Stripe kopen volgend jaar (2022) mogelijk. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de beursgang van de betaaldienstverlener die gezien kan worden als een van de grootste concurrenten van Adyen. Nu al wordt de waarde van de onderneming geschat op een bedrag tussen 95 en 152 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Stripe kopen vanaf 2022 een optie

Stripe is een nog jonge onderneming die werd opgericht door John en Patrick Collison. Hoe aandelen Stripe kopen straks tot stand gebracht kan worden, is nog wel de vraag. Er kan via direct listing, er worden dan geen nieuwe aandelen uitgegeven, naar de beurs gegaan worden, er kan echter ook gekozen worden voor een gewone beursgang.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Aandelen Stripe kopen is overigens alleen verstandig als je goed ingevoerd bent in de wereld van aandelen en beleggen. Heb je niet voldoende kennis, dan kun je die hier op deze website prima opdoen. Hier namelijk vind je alles over brokers, aandelen en beurskoersen. Je kunt een online cursus beleggen volgen en in eerste instantie beleggen zonder echt geld uit te geven. Dat doe je pas als je de basisbeginselen van beleggen echt onder de knie hebt. En dat kan dus prima via allesoveraandelen.com.

Ook bekend van het opstarten van het Atlas platform

Stripe is met behulp van kapitaal van Y Combinator groot geworden. De onderneming is bekend geworden vanwege de introductie van een fraude detectiesysteem dat gebruik ging maken van machinaal leren. Stripe is ook bekend geworden door het opstarten van het Atlas platform. Via dit platform kunnen startups opgezet worden. In 2018 startte Stripe met een eigen creditcard en volgens het gezaghebbende Forbes stond Stripe in 2019 op de eerste plek als het gaat om de grootste financiële techbedrijven.

Zonder kennis minder kans op rendement

Aandelen Stripe kopen wordt ergens in 2022 mogelijk. Wanneer precies en in welke vorm  is nog even de vraag. Zorg altijd dat je eerst voldoende geïnformeerd bent over beleggen en aandelen, voor aandelen Stripe kopen daadwerkelijk concreet wordt. Zonder kennis is de kans op rendement gewoon een stuk kleiner.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)