Aandelen Reddit kopen

Aandelen Reddit kopenHoewel er nog geen datum rood omcirkeld op de agenda staat, is het zo goed als zeker dat aandelen Reddit kopen binnen afzienbare tijd mogelijk is. Het aantrekken van financieel expert Drew Vollaro spreekt wat dat betreft boekdelen. De financieel expert hielp al eerder Snap, het moederbedrijf van Snapchat, naar de beurs en nu mag hij dit klusje namens Reddit in orde maken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Reddit kopen; gericht werken richting het goede moment

Ondertussen liet ook CEO en medeoprichter Steve Huffman weten dat de beursgang een thema is, en dat gericht gewerkt wordt in de richting van het goede moment. Aandelen Reddit kopen zou een mooie mijlpaal zijn voor de sociale nieuwssite. Vijftien jaar geleden werd Reddit opgericht als ontmoetingsplaats voor gebruikers van over heel de wereld. Reddit beschikt tegenwoordig over ruim honderdduizend subfora, waarbinnen over echt elk denkbaar onderwerp gesproken wordt.

Check eerst de informatie op deze website

Aandelen Reddit kopen kan interessant zijn, mits je eerst aar de informatie elders op deze website tot je neemt. Beleggen is niet zomaar iets. Hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter de kans op rendement. Leer op deze website meer over de aandelenkoersen en de brokers en leer wat beleggen is door als beginner eerst te oefenen met fictief geld. Pas als je de grondbeginselen onder de knie hebt, pas dan is aandelen Reddit kopen iets dat je serieus zou kunnen overwegen.

Huffman wil onkruid wieden op zijn platform

De waarde van Reddit wordt ondertussen al geschat op 6 miljard dollar. Het bedrijf zit in de lift, al zijn er ook zorgen. Zo zijn bepaalde subfora wel eens een broedplaats voor pesterijen en lasterpraat en werd door gebruikers van Reddit besloten massaal aandelen GameStop te kopen waardoor hedgefondsen financieel ernstig in de problemen kwamen. CEO Huffman zegt aan deze problemen te werken. Hij wil, zoals hij zelf zegt, onkruid gaan wieden op zijn platform en paste al eerder de spelregels aan.

Reddit wil een nieuwe stap zetten met de beursgang

Huffman richtte in 2005 samen met Alexis Ohonson Reddit op. Beiden waren toen 22 jaar en net afgestudeerd aan de Universiteit van Virginia. Al een jaar na de oprichting werd de site gekocht door uitgever Condé Nast. Reddit werd tien Reddit Inc. In 2011 splitste Reddit Inc zich weer af van Condé Nast en geldt het als Advance Publications als dochter van de uitgeverij. Nu aandelen Reddit lopen straks mogelijk is, wil Reddit een nieuwe stap zetten. En dat kan voor beleggers best eens een interessante stap zijn.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)