Aandelen Didi Chuxing kopen

Aandelen Didi Chuxing kopen
Aandelen Didi Chuxing kopen

Didi Chuxing wordt ook wel eens het Chinese Uber genoemd. Als je echter een partij tekort doet met de benaming dan is het wel Didi Chuxing, een buitengewoon veelzijdig transportplatform dat helemaal draait op via apps. Daarbij maakt Didi Chuxing gebruik van kunstmatige intelligentie en de nieuwste technologieën. Het bedrijf is een uitvloeisel van een fusie van Didi Dache en Kuaidi Dache en ontstond in juni 2012. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in Peking en de grote man achter de onderneming is Cheng Wei.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Prima idee, aandelen Didi Chuxing kopen in 2021

Gezien de enorme status die het bedrijf al heeft en nog verder zal krijgen, is aandelen Didi Chuxing kopen een prima idee. En als de voortekenen niet bedriegen is aandelen Didi Chuxing kopen vanaf 2021 ook mogelijk. De beursgang was al eerder verwacht, in navolging van SoftBank, Alibaba en Tencent. Het is overigens nog best lastig om Didi Chuxing  te omschrijven. De term autoverhuurbedrijf alleen gaat al lang niet meer op, het bedrijf houdt zich breder met alles wat met vervoer te maken heeft bezig. De cijfers spreken boekdelen, want Didi Chuxing heeft 550 miljoen gebruikers en vele tientallen miljoenen chauffeurs.

Van Didi Taxi tot Bike Sharing en Didi Express

Cheng Wei begon in 2012 met Didi Dache. Hij ontwikkelde ook een eerste app voor consumenten om een taxirit te boeken. Nog hetzelfde jaar investeerde Tencent vele miljoenen in het bedrijf. In 2015 fuseerde Didi Dache met Kuaidi Dache. De nieuwe naam werd Didi Kuaidi. Didi Kuaidi kreeg een marktaandeel van tachtig procent in particuliere auto’s en 99 procent van het marktaandeel taxi’s. In 2016 werd Uber China overgenomen. Tot dat moment was Uber de grote concurrent. Tegenwoordig kun je een beroep doen op Didi Taxi, Didi Express, Didi Premier, Didi Bus, Didi Luxe, Bike Sharing, Didi Financial Service, Didi Foodie, een heuse maaltijd bezorgservice.

Didi Chuxing gebruikt kunstmatige intelligentie

Didi Chuxing maakt veel gebruik van kunstmatige intelligentie en A-technologieën. Behalve in China is het bedrijf eveneens actief in landen als bijvoorbeeld Mexico, Australië, Japan, Brazilië, Hongkong, Chili, Costa Rica, Panama en Rusland. Aandelen Didi Chuxing lijkt al met al dan ook een niet al te risicovolle onderneming.

Via allesoveraandelen.com leer je alles over de wereld van aandelen en beleggen

Dan moet je echter wel weten hoe de wereld van beleggen en aandelen precies in elkaar zit. En die informatie haal je elders op dit platform, op Alles over Aandelken.com dus. Je kunt daar bijvoorbeeld de gratis online cursus beleggen volgen of het beursspel spelen. Je leert er beleggen, waarbij je eerst gratis gaat beleggen met fictief geld. Dit om het allemaal onder de knie te krijgen. Voor het overige vind je er de brokers, een aandelenoverzicht en de beurskoersen. Ook lees je er het laatste aandelennieuws. Pas als je de informatie elders op dit platform opgeslurpt hebt, pas dan ga je aandelen Didi Chuxing kopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)