Aandeel Philips

aandeel philips kopenAandeel Philips kopen of verkopen?

Er is altijd een manier om het leven te verbeteren. Onder voorgaande visie werkt Koninklijke Philips hard aan oplossingen. Philips is een elektronicaconcern en zij werken aan oplossingen voor problemen of producten die het leven voor ons gemakkelijker maken. Het hoofdkantoor van dit succesvolle bedrijf kun je vinden in Amsterdam. Eindhoven is echter de echte homestad van Philips, hier liggen de wortels van het bedrijf. Ben je van plan om een aandeel Philips te kopen? Wij informeren je graag verder.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom Philips aandeel?

Philips werd in 1891 opgericht door Gerard Philips en zijn vader Frederik Philips. Hun bedrijf werd in Eindhoven gevestigd. De eerste producten van Philips waren gloeilampen. Philips is tegenwoordig een hele belangrijke speler in de consumentenelektronica. In Europa behoort Philips namelijk tot de drie grootste producenten van consumentenelektronica. Philips heeft zichzelf als doel gesteld om oplossingen te creëren. Oplossingen die ervoor zorgen dat mensen, data en technologie met elkaar worden verbonden. Zij houden zich onder andere bezig met de productie van medische apparatuur en consumentenelektronica. Als jij een aandeel Philips koopt, dan maak jij als het ware ook onderdeel uit van deze prachtige bedrijf.

Koop jij een aandeel Philips? Check de koers

Dat Philips wereldwijd bekend is, blijkt uit het aantal verkoop- en service organisatie die het bedrijf heeft. Zij beschikken namelijk over verkoop- en serviceorganisaties in maar liefst 50 landen. Daarnaast hebben zij ook fabrieken in veel landen. Zij hebben onder andere fabrieken in België, Frankrijk, Mexico, Hongarije, Argentinië, Brazilië, India en China.

 

Onderzoek aandeel Philips

Een aandeel Philips koop je niet zomaar. Het is aan te raden om het nodige voorwerk te doen. Dit voorwerk kun je op verschillende manieren aanpakken. Het is allereerst relevant dat je veel weet over het bedrijf waar je een aandeel van wilt kopen. Hiervoor kun je de website van het bedrijf Philips raadplegen. Hier kun je veel algemene informatie vinden, maar ook kennis van de actualiteiten omtrent het bedrijf is relevant. Het is aan te raden om hiervan op de hoogte te zijn. Bekijk daarnaast geregeld de koers van een aandeel van het bedrijf Philips. Ook de koershistorie kan je veel vertellen over de ontwikkelingen. Hierdoor ben je op een gegeven moment beter in staat om de ontwikkelingen te begrijpen en is het gemakkelijker om nieuwe ontwikkelingen in te schatten. Dit is erg handig als je eenmaal zelf over een aandeel van het bedrijf Philips beschikt. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Hier op AllesOverAandelen.com kun je alle relevante informatie vinden om succesvol aandelen te kopen.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)