Aandelen Sonos kopen

aandelen sonos kopen

Aandelen Sonos kopen

Wil je gaan starten met beleggen? Dan valt er mogelijk winst te behalen met het aandelen Sonos kopen. Sonos kennen we als (Amerikaans) bedrijf uiteraard vanwege de enorm populaire draadloze speakers en een geluidsysteem voor in huis. Het bedrijf heeft aangekondigd de beurs op te willen gaan onder de naam SONO. In de maand april van 2018 werd voor het eerst gemeld dat het bedrijf het voornemen had de beurs op te gaan. Op dat moment was er het beeld van een mogelijke waardering van zo’n 2,5 tot wel 3 miljard Dollar.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Sonos kopen

Sonos is een relatief jong bedrijf dat binnen 16 jaar na de opstart van de onderneming een grote markt heeft weten te bereiken. Hoewel de speakers in eerste instantie voornamelijk werden gekocht door liefhebbers van gadgets en nieuwe technologie voor in huis, bereikte Sonos ook het grotere publiek. Dit vanwege de eenvoud waarmee men in huis verschillende speakers aan elkaar kan koppelen via een draadloos netwerk. Zo kan men overal in het gebouw de muziek aansturen vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Aandelen Sonos kopen houdt in dat je investeert in een bedrijf dat het voornemen heeft om meer en meer apparatuur te ontwikkelen, gericht op zowel de professionele markt als op de consument.

De risico’s van aandelen Sonos kopen

Bij het beleggen is uiteraard altijd sprake van een risico. Toch kan het aandelen Sonos kopen interessant zijn. Het bedrijf heeft te maken met flinke concurrentie op de markt, van merken als Apple en Bang & Olufsen. Toch weegt de inmiddels enorme naamsbekendheid van het bedrijf zwaar bij de consument. Sonos is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een compatibiliteit voor spraakbesturing. Zo kunnen de speakers worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld Alexa.

Makkelijk zelf aandelen Sonos kopen

Wil je zelf mogelijk aandelen van Sonos kopen? Dan is het handig om op zoek te gaan naar een voordelige broker met lage kosten en goede diensten. Ga je zelf actief aan de slag met jouw beleggingen? Of laat je het werk liever over aan een expert die voor je aan het handelen gaat met jouw kapitaal? Of wil je de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen en starten met een kleine (eventueel maandelijkse) inleg op een beleggingsrekening?

Maak snel een handige vergelijking tussen interessante brokers en vind de broker die bij je past. Het is bij sommige brokers zelfs mogelijk om het beleggen uit te proberen met fictief kapitaal. Webinars volgen om te leren beleggen? Ook dat is mogelijk! Verken nu de mogelijkheden en start met aandelen Sonos kopen zodra het bedrijf opent op de beurs.

5/5 - (5 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)