Aandelen Deutsche Bank kopen

Aandelen Deutsche Bank kopen of toch verkopen?

aandelen deutsche bank kopenDe Deutsche Bank staat op de beurs genoteerd als de Deutsche Bank AG. Dit is een van de grootste en meest belangrijke banken in de wereld. De oprichting van deze bank vond plaats in Duitsland in het jaar 1870. Sindsdien heeft deze bank zich van een landelijke bank ontwikkeld naar een financiële instelling die over de hele wereld een grote rol speelt in de wereld van het geld. Aandelen Deutsche Bank kopen betekent investeren in een bank die niet alleen in Duitsland, maar over de gehele wereld een grote rol speelt. In de laatste jaren is de Deutsche Bank veel op een minder positieve manier in het nieuws geweest. Wil je aandelen kopen van deze bank? Dan is het goed om wat meer te weten over de situatie waarin deze bank zich tegenwoordig bevindt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Deutsche Bank kopen in een roerige tijd

Sinds het jaar 2015 heeft de Deutsche Bank te maken gehad met flinke winstverliezen. Naar verwachting zal men nu weer naar een stijgende lijn gaan, maar enige voorzichtigheid is geboden. Uiteraard geldt dit altijd voor het beleggen. Het opbouwen van een goed rendement is nooit gegarandeerd. Met de komst van de nieuwe CEO John Cryan heeft het bedrijf in de meeste gevallen tegenvallende kwartaalcijfers laten zien. Wil je aandelen Deutsche Bank kopen? Je kunt eventueel ook kiezen voor het short gaan op de Deutsche Bank. Dit is het overwegen waarde en veel brokers maken dit mogelijk. Hiermee speculeer je op een daling van de waarde van het aandeel Deutsche Bank. Wil je hier meer over weten? Op het onafhankelijke Allesoveraandelen.com kun je terecht voor duidelijke informatie.

De juiste broker vinden voor aandelen Deutsche Bank kopen

Of je nu besluit short te gaan, of wilt meevaren op de koers die de Deutsche Bank heeft uitgezet om weer gezonde cijfers te laten zien in de komende jaren, jouw succes valt of staat met een goede broker. Kies voor een broker met gunstige transactiekosten, goede voorwaarden en een begrijpelijk handelsplatform. Wil je bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een gratis app voor het aandelen Deutsche Bank kopen? Op Allesoveraandelen.com vergelijk je de beschikbare brokers snel en effectief. Zo weet je direct waar je terecht kunt en profiteer je eventueel van beschikbare acties en bonussen voor nieuwe beleggers.

Start jij met het beleggen van een klein (maandelijks) bedrag of wil je direct met een groot kapitaal aan extra geld aandelen Deutsche Bank kopen? De keuze is aan jou. Met een goede broker bouw je hopelijk een leuk rendement op.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)