Gratis Beursspel

Gratis Beursspel: speel met € 20.000 nepgeld

Heeft de wereld van het beleggen je altijd interessant geleken? Zou je graag willen uitproberen hoe het beleggen in zijn werk gaat? En hoe het eigenlijk is om zelf aandelen te kopen en te verkopen (en hopelijk winst te maken)? Je hebt nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een laagdrempelig en volledig gratis beursspel. Het doel van dit spel is het wegwijs maken van jou als deelnemer, in de gang van zaken op de beurs.

Zonder risico meedoen aan het gratis beursspel

Je kunt je nu aanmelden voor het gratis beursspel van Allesoveraandelen.com. Meedoen kan je via de website of de handige app. Met deze gratis app kun je onderweg op je smartphone en op je tablet deelnemen aan de beurs, beleggen en bekijken hoe het staat met jouw aandelen. Op een speelse manier leer je de terminologie van de beurs kennen, ontdek ja wat aandelen precies zijn en welke aandelen het ‘goed doen’. Uiteraard is dit alles zonder risico, want je gebruikt geen eigen (of echt) geld voor het aankopen en investeren in dit spel. Je begint met een bankrekening met een fictief bedrag van € 20.000. Laat jij jouw startkapitaal groeien in het gratis beursspel? Start dan nu met het aanmaken van jouw account. Het aanmelden duurt slechts 2 minuten.

Binnen het gratis beursspel overstappen naar ‘echt’ beleggen

Wellicht lijkt het je leuk om (na gespeeld te hebben met fictief geld) de overstap te maken naar het beleggen in aandelen met echt geld. Uiteraard zijn hier risico’s aan verbonden. Mocht je middels het gratis beursspel voldoende ervaring hebben opgedaan om de switch te maken naar het handelen met echt geld dan kun je in het spel overschakelen naar deze optie. Wil je graag wat gratis advies betreffende de trends, opties en goede tips voor het beleggen in het spel? Dan kun je gebruik maken van de gratis nieuwsbrief van Allesoveraandelen.com. Uiteraard is dit optioneel en is afmelden net zo eenvoudig als aanmelden.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 2500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

Google Logo 2010Facebook-logo-PSDalibabarabobank_logoapple aandelen kopenphilips aandelen

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen

 

beursspel

Meer over beursspel

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie