Aandelen Bike24 kopen

Aandelen Bike24 kopen

Online fietsenwinkel Bike24 gaat naar de beurs in Frankfurt. Met de beursgang wil de specialist in fietsen rond de 100 miljoen euro ophalen.  Een doel is er ook al voor het geld. Bike 24 wil er namelijk infrastructuur voor bedrijfsuitbreiding mee creëren. Aandelen Bike24 kopen wordt al in 2021 mogelijk.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bike24 kopen maakt van de fietsenspecialist een nog grotere speler

De infrastructuur waarop Bike 24 doelt moet Duitse en vooral Europese groei mogelijk maken. In eerste aanleg zullen activiteiten in Frankrijk, Spanje en Italië gestart worden om zo de vleugels steeds verder uit te slaan. Bike24 was al een grote speler, na de beursgang zal de rol van de aanbieder van fietsen alleen maar verder groeien.

Lees je altijd eerst goed in over aandelen en beleggen

Als aandelen Bike24 kopen daadwerkelijk concreet wordt en je interesse hebt, lees je dan eerst wel goed in over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Alleen met parate kennis kun je een leuk rendement scoren op de beurs, zonder kennis van zaken wordt dat een stuk moeilijker. Je vindt op deze website alles over aandelen en beleggen, zoals dat eveneens geldt voor beurskoersen en brokers. Pas als je denkt de basisprincipes van beleggen te kennen, ga pas dan de beurs op.

Bike24 maakte omzet van 199 miljoen euro

Volgens insiders is de Europese fietsmarkt rond de 22 miljard euro groot. In 2020 realiseerde Bike24 een omzet van liefst 199 miljoen euro. In 2020 zag het de omzet aanzienlijk stijgen vanwege onder meer een verdubbeling van het aantal verkochte elektrische fietsen.  Bovendien steeg het aantal verkochte biologische fietsen  met meer dan 80 procent.

Focus op de elektrische fiets

Bike24 maakte in 2020 een kleine 27 miljoen euro winst. Het zal de afgelopen jaren de klantenkring groeien naar ruim 700.000. Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat het uitstekend gaat met de aanbieder van alle mogelijke fietsen maar met de focus op de elektrische fiets. Door de beursgang wil het nog een extra demarrage maken.

Aan de groei lijkt geen einde te komen voorlopig

Aandelen Bike24 kopen kan dus best de moeite waard zijn. Het bedrijf zit nog nadrukkelijk in de groei en aan de groei lijkt voorlopig ook nog geen einde te komen.  Interessant dus, al dien je dan wel eerst de informatie hier op de website goed doorgenomen te hebben. Wil je beleggen, zorg dan voor voldoende parate kennis.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)