Aandelen CM.com kopen: alles over de beursgang

aandelen cm.com kopen

Wil je beginnen met geld verdienen door het handelen in aandelen? Dan is het verstandig om je goed in te lezen over de opties, mogelijkheden en de bedrijven waarvan je aandelen kunt kopen. Op 21 februari 2020 is CM.com door een fusie met het beursgenoteerde Dutch Star Companies naar de beurs gegaan. Ze staan genoteerd met het symbool CMCOM.

CM.com is een telecombedrijf, dat techniek levert waarmee onder meer mobiele betaaldiensten verwerkt kunnen worden. Een groot aantal belangrijke bedrijven zijn klant van CM.com, zoals Albert Heijn, Thuisbezorgd en IKEA. Wil je aandelen CM.com kopen maar ben je op zoek naar meer informatie over het bedrijf en de zaken die hierbij komen kijken? Lees dan vooral verder om meer informatie te vinden over dit bedrijf.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom een aandeel CM.com kopen?

Als je start met het kopen van aandelen of op zoek bent naar een nieuw bedrijf om in te investeren, kan het een lastige keuze zijn om een bedrijf te kiezen. Er zijn toch verschillende redenen om een aandeel CM.com te kopen in de toekomst. Dit bedrijf is namelijk een platform voor messaging, payments, voice en identity. De afgelopen jaren is er een hoop gedigitaliseerd, waardoor bedrijven ook op zoek zijn naar manieren om consumenten beter te bereiken. Door de opkomst van de mobiele telefoon is dit een essentieel kanaal geworden om te communiceren met klanten.

De rol van CM.com en het mobiele kanaal

Een aantal van de belangrijkste vraagstukken van CM.com zijn onder andere hoe je de consument in staat stelt met een apparaat te betalen, hoe je de identiteit op zo’n online kanaal kan garanderen en hoe je klanten zo efficiënt mogelijk bereikt. CM.com verstuurt miljoenen berichten per dag naar mobiel en maakt bijvoorbeeld het online betalen en het verifiëren van de identiteit gemakkelijker. Door een aandeel CM.com te kopen investeer je dus in een markt waar je waarschijnlijk dagelijks gebruik van maakt. Denk bijvoorbeeld aan inloggen op de site van je zorgverzekeraar, online boodschappen doen of eten bestellen, of stemmen op je favoriete deelnemer bij een populaire talentenjacht.

CM.com aandeel kopen en naar de beurs

CM.com is al jaren een partner van verschillende grote bedrijven zoals Thuisbezorgd.nl en Albert Heijn. Het bedrijf bestaat al sinds 1999 en is actief in zowel Nederland als België. Het bedrijf heeft laten weten dat het naar de Amsterdamse beurs wil. Deze beursgang zal waarschijnlijk in september of oktober van 2019 plaatsvinden. Hoeveel CM.com wil ophalen met deze beursgang? Het doel is om 100 miljoen euro op te halen en het is mogelijk dat een klein deel van hun belang in het bedrijf wordt aangeboden. Dit is dus interessante informatie als je aandelen in CM.com wilt kopen.

Het beleggen in aandelen: de risico’s

Zoals hierboven al een aantal keer is vermeld, is het belangrijk om je goed voor te bereiden als je een aandeel CM.com gaat kopen. Er zijn verschillende manieren waarop je je kunt voorbereiden. Kijk bijvoorbeeld op AllesoverAandelen.com om meer informatie te lezen over het beleggen in aandelen. Het is verstandig om de koersen goed in te gaten te houden, zodat je aandelen kunt aanschaffen waarvan je verwacht dat de waarde de komende jaren flink zal gaan stijgen.

Tevens is het verstandig om ook brokers te vergelijken. Er zijn een tal van brokers actief in Nederland die jou als particulier kunnen helpen met het beleggen. Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Lees er hier meer over. Houd wel in je achterhoofd dat beleggen altijd gepaard gaat met risico’s. Het is dus geen financieel advies en er is altijd ook de kans dat je geld zult verliezen. Om deze kans zo klein mogelijk te maken en in de toekomst een hoog rendement te behalen, is het verstandig je goed te oriënteren, voordat je een aandeel CM.com gaat kopen.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)