Aandelen Torrid kopen

Aandelen Torrid kopen: kies de beste broker

Aandelen Torrid kopen

Torrid is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van mode en kleding aan vrouwen met een maatje meer. De basis voor het bedrijf is gelegd in 2001 toen de eerste winkel opende in California. Tegenwoordig zijn er in de Verenigde Staten en in Canada meer dan 400 winkels van het bedrijf. Met een beursgang heeft Torrid voor ogen om geld om te halen dat zij kunnen investeren in de toekomst van het bedrijf. Als belegger heb jij dan ook de mogelijkheid om hieraan mee te doen. Wil je aandelen Torrid kopen dan kan dat voor verschillende redenen interessant zijn.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Redenen voor aandelen Torrid kopen

De aandelen van Torrid die je kunt gaan kopen kunnen om meerdere redenen interessant bieden. Het bedrijf kent sinds de oprichting een succesvolle geschiedenis en groeit jaarlijks flink door. Om die reden is de beursgang ook interessant. Als de groei aanhoudt en de beursgang succesvol blijkt te zijn, dan is er een hoog rendement te halen op de aandelen. Wil je aandelen Torrid kopen dan is dat voor jou interessant om jouw vermogen mee te laten groeien. De risico’s die er aan het kopen van de aandelen zitten moeten wel goed overwogen worden.

Risico’s van aandelen Torrid kopen

Een hoog rendement is natuurlijk waar je naar op zoek bent. Helaas kan dat nooit op voorhand gezegd worden van de aandelen die worden aangeboden op de beurs. Er zitten dan ook altijd risico’s aan het kopen van aandelen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een betrouwbare broker en om je risico’s te spreiden. Zoals er in de volksmond wel gezegd wordt is het niet verstandig om te wedden op 1 paard. Wil je aandelen Torrid kopen neem dan de mogelijke risico’s mee in de overweging. De broker waarbij je een beleggingsrekening afneemt kan jou hierin vaak ook goed ondersteunen en adviezen geven.

Met welke broker wil je aandelen Torrid kopen

De volgende vraag die je kunt stellen is welke broker je wilt gebruiken voor het kopen van aandelen. Daarvoor kun je het beste een vergelijking maken van de verschillende aanbieders op het gebied van beleggingsrekening. Een belangrijk punt dat je hierin kunt meenemen zijn de kosten die je maakt voor het doen van transacties. Als je aandelen Torrid kopen wilt of wilt verkopen dan zijn daar kosten aan verbonden. Maak daarom een vergelijking van brokers en de prijzen die zij hanteren.

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)