Bux Zero reviews en ervaringen

Hoe mooi het ook allemaal klinkt en hoe mooi men het ook kan vertellen, uiteindelijk weet je pas in de praktijk of een broker of beleggen app ook daadwerkelijk zo mooi, goed en gebruiksvriendelijk is als wordt beloofd. Dat geldt voor elke aanbieder en dus ook voor Bux Zero. Uit de Bux Zero reviews en ervaringen blijkt dat het merendeel positief gestemd is over Bux Zero.  Lees hier de Bux Zero reviews en ervaringen. Wil je meer van deze reviews en ervaringen lezen? Kijk dan elders op dit platform, waar je ook het beursspel kunt spelen, een gratis cursus beleggen kunt volgen en waar je gratis kunt beleggen.

Download gratis BUX Zero app en start met beleggen >

of lees meer informatie  

Speciaal voor de jongere generatie

Wie de verschillende Bux Zero reviews en ervaringen tot zich neemt, die leest dat het werken met de applicatie Bux Zero app bijzonder gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. Met de app bindt Bux Zero overduidelijk de jongere generatie, en dat is ook precies wat het bedrijf wil. Aan de andere kant sluit het daarmee ook de oudere generatie uit, zeker omdat je Bux Zero niet kunt gebruiken met de laptop of de desktop. Voor de oudere generatie is een app toch soms lastig, hoe gebruiksvriendelijk die van Bux Zero ook is.

Waarde aan de AFM vergunning

Uit de Bux Zero reviews en ervaringen blijkt verder dat Bux Zero weliswaar niet helemaal gratis is, maar de kosten toch laag zijn en beperkt blijven. Uit de Bux Zero reviews en ervaringen wordt ook duidelijk dat de gebruikers er waarde aan hechten dat het bedrijf over een AFM vergunning beschikt en een Kifid-regstratie heeft. Dat geeft toch meer vertrouwen en is iets dat bepaald niet bij alle vergelijkbare aanbieders aan de orde is.

Al 300.000 gebruikers

Voor de goede orde; Bux Zero is een Nederlandse aanbieder van aandelen en ETF. Bux bestaat vanaf 2014 en werd opgericht door Nick Borton, die de beginselen van het vak leerde bij de Binck Bank. De app Bux Zero is er pas vanaf 2019 en moet gratis handelen in aandelen mogelijk maken. De aanpak slaat aan, want ondertussen gebruiken al ruim 300.000 mensen de Bux Zero app. Bux richt zich specifiek op de jongere generatie die het wil helpen om een vermogen op te bouwen.

De beperkte handelsmogelijkheden

De Bux Zero reviews en ervaringen laten ook een ander beeld zien. Zo vinden gebruikers als ze eenmaal gewend en thuis zijn op het platform de handelsmogelijkheden toch wat beperkt. Voorts blijken de analyse mogelijkheden zeer beperkt of zoals menig gebruiker zegt: di zijn er simpelweg niet. Het feit dat er alleen aandelen en een kleine selectie ETF’s beschikbaar zijn, wordt in de Bux Zero reviews en ervaringen ook als een nadeel opgevoerd. Wellicht dat de mensen die tegen beperkingen aanlopen het platform ontgroeid en moeten ze een volgende stap nemen. Hoewel het wel wordt gesteld, handel je als gebruiker niet rechtstreeks op de beurs. De ABN Amro zit er namelijk als executive broker nog tussen. Aan de ene kant geeft dat een veilig en betrouwbaar gevoel, aan de andere kant is dat niet zoals het je voorgespiegeld wordt voor je aan het avontuur Bux Zero begint.

Download gratis BUX Zero app en start met beleggen >

of lees meer informatie  

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)