Aandelen Physitrack kopen

Aandelen Physitrack kopen

Aandelen Physitrack kopen kan op de Nasdaq in Zweden. Daarmee is de honger van dit innovatieve en opvallende bedrijf nog niet gestild. Het wil binnen afzienbare tijd namelijk naar de Champions League van de beurzen, de Nasdaq in New York. Physitrack is het bedrijf van miljonair Nathan Skwortsow, bepaald geen onbekende in de online wereld.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Physitrack kopen op de Nasdaq in Zweden

Skwortsow werd miljonair met twee websites: kamernet.nl en Lexa.nl. Samen met Rob Koster verkocht hij beide websites voor ettelijke miljoenen. Van een zwart gat was echter geen sprake voor Skwortsow, die meteen een doorstart maakte met Physitrack. Dit bedrijf wordt ook wel eens gekscherend Netflix voor fysiotherapeuten genoemd. Physitrack maakt het mogelijk dat de fysiotherapeut van afstand de klant ziet en de klant door de fysiotherapeut gestimuleerd wordt oefeningen te doen.

Onderdeel van Mobility Partner Program van Apple

Nu al wordt Physitrack gebruikt door ruim tachtigduizend gezondheidswerkers in tal van verschillende landen gebruikt en dan met name door fysiotherapeuten, MD’s, chirurgische specialisten en inspanningsfysiologen, net als chiropractors in de openbare en de particuliere gezondheidszorg. Physitrack maakt vanaf 2015 onderdeel uit van het Mobility Partner Program van Apple. Physitrack staat voor patiënten betrokkenheid op afstand. Het verhoogt nadrukkelijk de betrokkenheid met patiënten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Physitrack de therapietrouw aan thuisoefeningen en het vertrouwen van de patiënt significant verhoogt.

Zorg voor voldoende kennis van zaken

Voor je aandelen Physitrack gaat kopen, doe je er zeer verstandig aan om eerst voldoende informatie over beleggen en aandelen op te doen. Dat kan prima, hier op deze website. Je leest er alles over aandelen en beleggen, over beurskoersen en brokers. Pas als je de basisbeginselen van beleggen kent, is er kans op rendement. Voor aandelen Physitrack kopen dus aan de orde is, doe je eerst zoveel mogelijk informatie op.

Bewuste keuze voor de Nasdaq in Zweden

Ondertussen sleutelde Skwortsow jarenlang aan Physitrack. Overigens koos de innovatieve ondernemer bewust voor de Zweedse Nasdaq. Volgens Skwortsow is de Nasdaq in Zweden een van de beste beurzen voor nieuwkomers in Europa, met een marktkapitalisatie van 50 miljard euro. Zweden staat toch al bekend als een tech-walhalla en bekend is dat internationale investeerders de Zweedse beurs op de voet volgen. Ook de door Zweden en de Nasdaq opgelegde regelgeving en governance vereisten zijn helemaal in lijn met wat Physitrack moet hebben om straks de grote zakelijke klanten aan zich te binden.

Aandelen Physitrack kopen kan dus zomaar eens erg interessant zijn. Check echter wel eerst de informatie op deze website.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)