Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen

aandelen Vantage Towers kopen of verkopen
Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen

Vantage Towers is een onderneming die in het bezit is van 68.000 telecommunicatie torens in negen verschillende landen. Begin 2021 zal een beursgang gemaakt worden en is aandelen Vantage Towers kopen of verkopen een optie. Vantage Towers is een afsplitsing van Vodafone, dat ook na de beursgang een meerderheidsbelang houdt in Vantage Towers. De aandelen van Vantage Towers zullen naar de beurs in Frankfurt gebracht worden. Vodafone hanteerde al eerder een dergelijke werkwijze in Griekenland toen het dergelijke Griekse activiteiten onderbracht in Wind Hellas Telecommunications. Voordat aandelen Vantage Towers kopen of verkopen aan de orde is, kijk je eerst elders op dit platform naar de informatie die je over aandelen geboden wordt. Met die informatie wordt de kans op succes een stuk groter.

Koop of verkoop aandelen Vantage Towers via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen is het kopen van een belang in een 5G superhost

Vantage Towers staat sinds mei 2020 dus min of meer op eigen benen en is afgescheiden van Vodafone. Neemt niet weg dat Vodafone nog steeds een stevige vinger in de pap heeft en houdt. Ondanks dat dus sprake is van een zeer jonge onderneming, zit er een senior managementteam dat zowel een strategie voor de korte als voor de lange termijn uit gaat stippelen. In elk geval wil Vantage Towers de 5G superhost worden.

Goede dekking en uitstekende netwerkkwaliteit

De dekkingsverwachtingen binnen Europa blijven maar groeien. Mobiele netwerkoperators zijn daardoor steeds meer aangewezen op de infrastructuur. En die infrastructuur levert Vantage Towers. Niet voor niets heeft de onderneming langlopende contracten met de toonaangevende mobiele netwerkoperators. Vantage Towers sluit netwerkdelingsovereenkomsten. Deze deals maken meer capaciteit mogelijk net als een grotere dekking. Vodafone geldt als een van de toonaangevende operators met liefst 116 miljoen abonnees in 2019. Vantage Towers maakt het voor Vodafone mogelijk een toonaangevende rol te spelen door steeds te zorgen voor uitstekende dekking en borg te staan voor een uitstekende netwerkkwaliteit. Daarbij is Vantage Towers bovendien 5G paraat, zoals de onderneming dat zelf omschrijft.

Een van de toonaangevende torenbedrijven van Europa

Vantage Towers is een van de toonaangevende torenbedrijven in Europa. Met baanbrekende technologieën wil het nog betere verbindingen maken in de digitale wereld die steeds opnieuw aan verandering onderhevig is. Vantage Towers wil simpelweg een beter verbonden Europa mogelijk maken. Daarbij is het delen van netwerken een cruciaal aspect. Alleen dan ontstaat een Europa dat uit kan blinken in connectiviteit. Vantage Towers biedt volledig geïntegreerde landelijke netwerken vanuit 68.000 torens in negen verschillende landen. Vantage Towers is een duurzame onderneming die er alles aan doet vooral gebruik te maken van de groene energiebronnen. Core business van Vantage Towers is zeker het leveren van infrastructuur. Als 5G superhost biedt het vooral zeer veerkrachtige connectiviteit. En dat is wat Europa nu en in de toekomst nodig heeft.

Succes door het opdoen van kennis

Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen op de beurs in Frankfurt doe je alleen als je kennis hebt van aandelen en beleggen. Elders op dit platform kun je die informatie opdoen door het volgen van een gratis cursus, deelnemen aan het beursspel en lees je bovendien alles over de koersen en de brokers. Alleen met enige kennis van zaken is het halen van succes op de beurs mogelijk.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)