Aandelen Uber kopen

aandelen uber kopen

Aandelen Uber kopen

Uber is een inmiddels wereldwijd bekende naam wat betreft het snel kunnen regelen van een taxi. Door middel van een handige app kun je een rit inplannen en zie je zelfs hoever de meest dichtstbijzijnde chauffeur bij je in de buurt is. Je weet exact hoe snel je op een rit kunt rekenen. Het bedrijf kwam onder andere in Engeland in opspraak vanwege wangedrag van enkele bestuurders die via de Uber app als chauffeur rondreden. Ook de bestaande officiële taxibestuurders kwamen onder andere in ons eigen land in opstand tegen de komst van de Uber diensten in Nederland. Toch kan het in de komende tijd interessant zijn om aandelen Uber kopen te overwegen. We vertellen je graag meer.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom zou je aandelen Uber kopen?

Hoewel het bedrijf Uber tijdens de laatste investeringsronde op een waarde rond de 68 miljard werd geschat, ligt de vermoedelijke waarde nu rond de 48 miljard. Het bedrijf heeft het voornemen om weer op te klimmen naar een financieel sterkere positie en werkt hierbij hard aan de ontwikkeling van extra diensten en gebruiksvriendelijke apps en services. In het jaar 2017 wilde het Japanse bedrijf Softbank zo’n 14% van het totale pakket van Uber aankopen. Het voornemen was om langzaamaan het bedrijf in zijn totaliteit over te nemen en het bestuur van het bedrijf te vervangen. De komende tijd zal uitwijzen of Uber het eigen bestuur en autoriteit op de weg kan houden. Wil je deze spannende rit meemaken en eventueel winst behalen met jouw beleggingen? Dan kun je aandelen Uber kopen overwegen.

In 2019 aandelen Uber kopen

Het bedrijf Uber verwacht rond de start van 2019 een beursgang te maken. De huidige investeerders en werknemers hebben hiermee dus een kans om te cashen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Gezien de enorme naamsbekendheid en het gemak waarmee het gebruik van de diensten van Uber gepaard gaat is te verwachten dat Uber de winst weer weet op te krikken in de komende tijd. Dit hangt uiteraard grotendeels af van het bestuur, onder leiding van topman en oprichter Travis Kalanick. Softbank heeft het vermoedelijke voornemen om Kalanick te vervangen door eigen mensen en zelf het bestuur over te nemen, mits men het bedrijf in handen krijgt uiteraard. Kortom; het wordt een interessante tijd wat betreft het aandelen Uber kopen in 2019.

Wil jij gaan starten met aandelen Uber kopen? Dan kies je voor een broker met goede diensten en een laag tarief. Maak gratis een goede vergelijking op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je starten met aandelen Uber kopen op de meest voordelige manier.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)