Aandelen Pinterest kopen

Aandelen Pinterest kopen?

aandelen pinterest kopenPinterest is een belangrijk social media medium waarop velen hun favoriete items, verhalen, belevenissen en aankopen delen. Er zijn op Pinterest bepaalde influencers die veel gevolgd worden door een eigen groeiende groep fans. Ook de bekende merken op het gebied van fashion en cosmetica (om maar een paar voorbeelden te noemen) hebben de kracht van Pinterest ontdekt. Wil je investeren en beleggen in de nog steeds groeiende wereld van de social media? Dan is het aanschaffen van aandelen in Pinterest als internet prikbord wellicht interessant voor jou. Het aandelen Pinterest kopen doe je via een broker.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vanaf wanneer kun je aandelen Pinterest kopen?

Pinterest kondigde in het jaar 2018 aan in gesprek te zijn met de banken. Dit social media prikbord wil zich verder gaan uitbreiden en meer bieden aan de gebruikers van bijvoorbeeld de app. Ook toekomstige samenwerkingen met andere ondernemers zitten in de pijplijn. Vanaf 18 april is Pinterest op de beurs met een introductie van 17 dollar per aandeel. Pinterest zal op de beurs beschikbaar zijn als IPO. Wil je mogelijk aandelen Pinterest kopen? Dan is het tijd om nu op zoek te gaan naar een goede en voordelige broker.

Brokers vergelijken voor aandelen Pinterest kopen

Het is belangrijk om de brokers op de markt goed te vergelijken voor je kiest voor het openen (meestal gratis) van een beleggingsrekening. Wil jij je niet teveel hoeven verdiepen in het beleggen? Dan kun je tevens kiezen voor het beleggen in beheer bij jouw favoriete broker. Zo doen de experts beleggingen voor je met jouw geld. Ook kun je bij sommige brokers als consument al beleggen met een klein (maandelijks) bedrag. Maak gebruik van de handige vergelijker en ontdek zelf op basis van geheel onafhankelijke informatie welke broker jouw voorkeur heeft. Met beleggen kun je mogelijk meer rendement behalen dan met het sparen bij de bank. Het is wel goed om te weten dat een goed rendement bij het beleggen nooit gegarandeerd kan worden.

Start nu met het vergelijken van brokers voor het aandelen Pinterest kopen en je kan profiteren van de beursgang van Pinterest. Kies voor een broker die het mogelijk maakt om met fictief geld te oefenen met het beleggen als je jouw kennis wilt vergroten. Zo leer je spelenderwijs met een oefenaccount!

5/5 - (6 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)