eToro beleggen

eToro beleggen
eToro beleggen

Wie gratis wil beleggen, die gaat beleggen met eToro. Koop je namelijk aandelen eToro, dan koop je voor de volle honderd procent aandelen. Je betaalt helemaal niets aan commissie. Kwestie van een gratis account openen en je kunt beleggen zonder dat je commissies hoeft te voldoen. eToro is een social trading en multi-asset brokerage bedrijf. Het heeft zich toegelegd op het aanbieden van financiële en copy trading services. eToro is gevestigd in landen als Cyprus, Israël, het Verenigd Koninkrijk, Amerika en Australië.

Open nu gratis een rekening bij eToro

of lees meer informatie

 

Bij eToro kan je op verschillende manieren beleggen. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Jij
moet overwegen of je het kan veroorloven om het hoge risico op verlies van je geld te nemen als je kiest voor beleggen in CFD.

Beleggen met eToro: je betaalt geen brokerkosten

Beleggen met eToro betekent dat je niet te maken krijgt met brokerkosten als je een positie opent en sluit. Bovendien blijf je gevrijwaard van toeslagen, ticketkosten en beheerkosten. Doorgaans wordt door een broker verwerkingskosten in rekening gebracht op het moment dat je via hen aandelen koopt of verkoopt. Daar komt bij dat brokers niet zelden ook een beheertoeslag en administratiekosten in rekening brengen. Die kosten heb je dus niet als je gaat beleggen met eToro.

Meest vooraanstaande sociale handelsnetwerk met 20 miljoen gebruikers

eToro is ondertussen al jarenlang leider in de wereldwijde fintech revolutie. Het wordt algemeen beschouwd als de meest vooraanstaande sociale handelsnetwerken met miljoenen geregistreerde gebruikers. Daarnaast heeft het een serie innovatieve handels- en beleggingstools in handen. eToro is opgericht in 2007. Doel was voor reuring zorgen in de beleggingswereld, de missie is dat beleggen altijd en overal en ook voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bovendien wil het ervoor zorgen dat de afhankelijkheid van de traditionele financiële instellingen gereduceerd wordt. Het online handelsplatform maakt beleggen bovendien eenvoudig. Sterker nog, het maakt beleggen simpelweg leuk. Dat doet het door onder meer door met verduidelijkende grafische weergaven  te werken.

Ook de mogelijkheid om fractionele aandelen te kopen

Beleggen met eToro is gemakkelijk. Je maakt een account aan, registreert jezelf en kunt aan de slag. De eerste storting die je doet is al mogelijk vanaf een bedrag van 200 euro. Vervolgens kies jij voor aandelen van de beste beurzen. Ga je beleggen, dan gelden geen limieten op de handelsvolumes. Bovendien krijg je de mogelijkheid fractionele aandelen te kopen. Beleggen bij eToro betekent dat je steeds op de hoogte gehouden word over zaken als volatiliteit en marktgebeurtenissen.

Zeer dynamisch en innovatief handelsnetwerk

Bij eToro beleggen betekent beleggen bij een buitengewoon dynamisch en innovatief handelsnetwerk. Zo werd in 2013 de Bitcoin omarmd en volgden in 2017 cryptovaluta als ethereum, ripple en litecoin. Vanaf 2018 biedt het ook diensten in Amerika aan, onder meer als Amerikaans handelsplatform voor cryptovaluta. eToro biedt opties voor zowel de korte als de lange termijn, ideaal dus voor daghandelaren en voor beleggers. Bijzonder product is wel het zeer innovatieve CopyPortfolios. Dit is een volledig beheerde en thematische portefeuille met aandelen met een hoger en een laag risico. Het succes van eToro lees je af aan het aantal gebruikers. Dat zijn er inmiddels wereldwijd ruim zestien miljoen. Dat getal zegt eigenlijk al genoeg.

Het is niet altijd even gemakkelijk om je zomaar in de wereld van de aandelen te begeven. Gelukkig vind je hier op Alles over Aandelen.com alle relevante informatie over hoe je kunt beleggen, over de brokers en over fintechbedrijven als eToro. Doe er je voordeel mee!

Open nu gratis een rekening bij eToro

of lees meer informatie

Bij eToro kan je op verschillende manieren beleggen. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Jij
moet overwegen of je het kan veroorloven om het hoge risico op verlies van je geld te nemen als je kiest voor beleggen in CFD.

EToro is een multi-asset platform dat zowel beleggingen in aandelen en crypto-activa als handel aanbiedt in CFD’s. Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en vanwege het hefboomeffect een hoog verliesrisico met zich meebrengen snel geld. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je
moet overwegen of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je het kan veroorloven om de high te nemen risico om uw geld te verliezen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De getoonde handelsgeschiedenis is minder dan 5 compleet jaar en is mogelijk niet voldoende als basis voor een investeringsbeslissing. Copy Trading is een portefeuillebeheerservice die wordt aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die geautomatiseerd is en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission. Cryptoassets zijn volatiele instrumenten die in zeer korte tijd sterk kunnen fluctueren en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. In tegenstelling tot CFD’s is de handel in crypto-activa niet gereguleerd en daarom niet
gecontroleerd door een EU-regelgevingskader.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)