Aandelen Kingfish kopen

Aandelen Kingfish kopen
Aandelen Kingfish kopen

Kingfish Company, een ondertussen zeer bekende Zeeuwse viskweker, wordt ook wel eens gekscherend de Tesla van de aquacultuur genoemd. Kingfish is vooral bekend om het kweken van de Dutch Yellowtail ofwel de geelstaartkoningsvis. Aandelen Kingfish kopen helpt het bedrijf om te investeren in de verbreding van de productie in met name de Verenigde Staten. Let wel; aandelen Kingfish kopen is zaken doen met een solide onderneming. Niet voor niets zijn Rabobank en Nutreco belangrijke aandeelhouders van de viskweker. En dat zegt toch wel degelijk iets. Deze grote partijen zien in elk geval duidelijk wel heil in de Zeeuwse onderneming.

Vergelijk brokers om aandelen te kopen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Het wassende water van de Oosterschelde

Kingfish heeft het hoofdkwartier in Zeeland en gebruikt daar het wassende water van de Oosterschelde en dan precies dat deel dat Natura-2000 gebied genoemd wordt. Met de Yellowtail wordt een zeer gezonde vis gekweekt, een vis die niet met behulp van antibiotica gekweekt wordt en geldt als een heuse delicatesse. Zeker in gegrillde of gerookte uitvoering geldt het als een van de meest smaakvolle vissen die je kunt bedenken. Niet voor niets wordt de Yellowtail van harte aanbevolen door de Good Fish Foundation. Het noemt het een meer dan uitstekend en duurzaam alternatief voor regulier gekweekte vis. Nog een reden om aandelen Kingfish te kopen, zeker als je ook een echte natuur- en milieu-aanhanger bent.

Duurzaamheid centraal bij Kingfish

In tegenstelling tot de reguliere viskwekerij staat duurzaamheid centraal bij de Zeeuwse onderneming. Er is respect voor vis en milieu. Het zijn ook meteen de kernwaarden voor de bedrijfsvoering van Kingfish. De onderneming doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de activiteiten zowel veilig als gezond zijn voor de klanten. Humaniteit voor de vissen is een ander speerpunt, net zoals getracht wordt om slechts een beperkte impact te hebben op de omringende natuur bij de werkzaamheden.

Aandeel Kingfish is groen en milieuvriendelijk

Binnen de bedrijfsvoering geldt dat er geen antibiotica gebruikt wordt. Voorts worden de vissen op geheel stressvrije wijze gekweekt. Er wordt uiteraard gewerkt met groene energie en warmtewisselaars. De biodiversiteit wordt bij alle werkzaamheden steeds beschermd en Kingfish doet er alles aan om zoet water te behouden. Mensen die het vooral zoeken in groene aandelen doen er dus verstandig aan om aandelen Kingfish aan te schaffen. Kingfish wil naar de beurs om de productie nog verder uit te kunnen breiden. Het richt zich in eerste instantie op de beurs in Noorwegen. Doel is om in totaal zo tussen de vijftig en zeventig miljoen euro op te haken met de beursgang.

Verdiep je eerst in de materie

Voor je in aandelen gaat en aandelen Kingfish gaat kopen, is het goed je eerst maar eens in de materie te verdiepen. Dit kan prima elders op dit platform, waar je onder andere een gratis beursspel kunt spelen of een gratis cursus beleggen kunt volgen. Je vergelijkt er de brokers en ziet er de actuele beurskoersen. Pas als je die informatie tot je genomen hebt, kun je met een gerust hart aandelen Kingfish kopen.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)