IEX beursspel gratis alternatief

Kies voor het beste gratis alternatief voor het IEX beursspel!

Het IEX Beursspel is één van de aangeboden spellen op het internet, waarmee je gratis deel kunt nemen aan de mogelijkheid om te beleggen met fictief geld. Wil je kennis maken met het handelen op de beurs? En wil je op een eenvoudige manier leren hoe je deel kunt nemen aan de beurs en eventueel winst kunt maken? Dat kan met het IEX Beursspel. Toch is de interface van het spel wat intimiderend voor de startende belegger. Dit maakt de drempel voor het starten met het IEX spel wat hoger voor velen. Een goed IEX Beursspel gratis alternatief is het Beursspel op Allesoveraandelen.com. Actief meedoen aan het IEX spel kan alleen tijdens een bepaalde specifieke periode.

Allesoveraandelen.com Beursspel

Lijkt het je interessant of gewoon leuk om meer te leren over het beleggen in aandelen? Dan is het prettig om een platform te vinden dat je de mogelijkheid biedt om zonder risico en op een laagdrempelige manier deel te nemen aan activiteiten op de beurs. Het Beursspel van Allesoveraandelen.com geeft je de optie om zonder eigen inleg met fictief geld te handelen. Je kunt deelnemen op ieder gewenst moment, zonder gecompliceerde aanmeldprocedures. Vul simpelweg je e-mail adres is en start binnen slechts 2 minuten met beleggen!

Eerst oefenen met nepgeld en mogelijkheid om te beleggen met echt geld

Het uitgangspunt van het AllesoverAandelen.com beursspel is dat je snel wegwijs wordt in de wereld van de aandelen. Heb je na veel oefenen nu zin om te gaan beleggen met echt geld? Dan kun je bij het Beursspel makkelijk overschakelen. Uiteraard is dit geen vereiste! Bij het IEX beursspel heb je deze mogelijkheid niet en zul je de vertrouwde omgeving van de website moeten inwisselen voor een ander platform.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

Google Logo 2010Facebook-logo-PSDalibabarabobank_logoapple aandelen kopenphilips aandelen

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen

 

Beleggen in aandelen, overal waar je gaat

Het Allesoveraandelen.com Beursspel kun je zowel online als op je tablet en op je smartphone spelen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de waarde van je portefeuille en kun je handelen wanneer het je uitkomt. Deze optie is op dit moment niet beschikbaar voor het IEX Beursspel. Schrijf je gratis in: beursspel

Meer over beursspel

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie