Easybroker

Steeds meer mensen halen hun geld van de spaarrekening omdat de rentes simpelweg te laag zijn. In plaats daarvan willen ze met hun spaargeld gaan beleggen. Op zich is dat een verstandige keuze, omdat de kans op rendement dan gewoon reëel is. Aan de andere kant brengt het natuurlijk ook altijd bepaalde risico’s met zich mee. Als je wilt gaan beleggen, dan doe je altijd een beroep op een broker, een makelaar in aandelen. Er zijn heel erg veel brokers op de markt en voor je een broker kiest, is het zeer verstandig om de brokers eerst goed met elkaar te vergelijken. Een van de brokers waarmee je zaken zou gaan doen, is Easybroker.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Easybroker laat zien dat iedereen kan beleggen

Waarom het verstandig is om eerst altijd de brokers met elkaar te vergelijken? Omdat de brokers verschillende tarieven en voorwaarden hanteren bijvoorbeeld. Pas als je ze goed met elkaar vergeleken hebt, pas dan weet jij dat jij de voor jou beste keuze maakt. Die beste keuze zou zomaar eens Easybroker kunnen zijn. Easybroker laat zien dat iedereen kan beleggen. Beleggen met Easybroker is begrijpelijk en toegankelijk en als je er zelf niet uit komt, dan kun je altijd rekenen op deskundige hulp van een specialistisch team.

Onder toezicht van AMF en DNB

Als we kijken naar Easybroker, dan zien we dat deze broker aan populariteit gewonnen heeft. Jouw geld en zeker ook jouw gegevens zijn bij deze broker altijd veilig. Zo wordt de broker goed gecontroleerd door de AMF en de DNB. Dat geeft steeds meer beleggers vertrouwen om juist zaken met Easybroker te doen. Easybroker probeert er werkelijk alles aan te doen om beleggen zo eenvoudig mogelijk te maken. Er wordt begrijpelijke taal gebruikt en je krijgt over alle facetten van aandelen heldere en dus duidelijke uitleg. Ook heb je altijd inzicht in de tarieven en de kosten die je maakt bij deze broker.

Easybroker: voor de beginnende en de ervaren belegger

Easybroker is een broker die geschikt is voor zowel de beginnende als de meer ervaren belegger. Je kunt zaken doen op ruim honderd beurzen, verdeeld over dertig landen. Je kunt dus gemakkelijk aan de slag met lokale en internationale aandelen. Bij Easybroker heb je altijd toegang tot alle gangbare beurzen wereldwijd en kun je prima in lokale valuta beleggen. Kies je voor deze broker, dan geniet je van lage tarieven en krijg je nooit te maken met beheerkosten. De kosten zijn altijd transparant en binnen alle geledingen van deze broker wordt continu gewerkt aan een verbetering van de diensten. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen besluiten om aan de slag te gaan met deze eerlijke, duidelijke en transparante broker.

Check altijd eerst AllesOverAandelen.com

Wil jij een goed beeld van wat beleggen is en wil je alles weten over brokers, beurskoersen en beleggen? Bekijk dan altijd AllesOverAandelen.com. Hier lees je echt alles en kun je zelfs een gratis online cursus beleggen volgen. Ook kun je nader kennismaken met de beste brokers, die je hier gemakkelijk en goed met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken, weet je altijd zeker dat jij de voor jou beste leuze maakt.

Waarom gaan steeds meer mensen beleggen in aandelen?

Steeds meer mensen kiezen voor aandelen, om de simpele reden dat je door de lage rente op de bank geen rendement meer op jouw geld maakt. Als je gaat beleggen, dan krijg je wel altijd te maken met brokers. Dit zijn makelaars in aandelen. Voor je een broker kiest, is het altijd verstandig je goed te verdiepen in de verschillende brokers.

Is Easybroker een goede broker?

Ja, Easybroker is een prima broker, dit zowel voor de beginnende als de meer ervaren belegger. De broker wordt goed gecontroleerd en maakt beleggen voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk. Je kunt handelen op ruim honderd beurzen in dertig verschillende landen. Ook de tarieven zijn laag en transparant.

Waarom check je altijd AllesOverAandelen.com?

Op AllesOverAandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen. Ook maak je hier kennis met de beschikbare brokers. Door die brokers goed met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij een broker kiest die echt bij jou past.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)