Aandelen Endeavour kopen

Aandelen Endeavour kopenHet moet binnen niet al te lange tijd mogelijk zijn om aandelen Endeavour te kopen. Om goed voor de dag te komen trok de organisatie Tesla voorman Elon Musk aan als bestuurslid. Hij heeft ervaring met de beursgang van  Tesla, al heeft hij minder goede ervaringen met de toezichthouders.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Endeavour kopen en de rol van Elon Musk

En zo breidt Musk zijn portfolio nog maar eens verder uit.  Voor hem heeft een dag kennelijk 25  uur, want behalve CEO van Tesla zit Musk tegenwoordig ook in de luchtvaart, batterijen en bitcoins. Met de bestuursfunctie bij Endeavour waagt Musk zich nu ook in de entertainmentwereld dus. Endeavour is onder meer organisator van de belangrijkste freefight wedstrijden in Amerika en is het bekend van de organisatie van de Miss Universe verkiezingen.

Conglomeraat met media-afdeling en entertainment shows

Endeavour bestaat sinds 1995 en wil nog dit jaar naar de beurs waardoor aandelen Endeavour kopen mogelijk wordt. Ari Emanuel stichtte het bedrijf in 1995. Aanvankelijk was Endeavour een talentenbureau. Door een reeks fusies en overnames groeide het uit tot een conglomeraat met onder andere een media-afdeling en verschillende entertainment shows. Endeavour zet jaarlijks rond de 3,5 miljard dollar om. Wanneer dit jaar aandelen Endeavour precies verhandeld gaan worden is nog niet bekend.

Zonder gedegen kennis is rendement ver weg

Voor aandelen Endeavour aan de orde is, doe je er verstandig aan om je eerst via deze website in te lezen over de beleggingswereld, over de brokers, de aandelenkoersen en hoe je je als beginner kunt handhaven in de beleggingswereld. Want dat valt nog niet altijd mee. De beleggingswereld is niet transparant en zonder gedegen kennis is een leuk rendement nog ver weg.

Wil omzetverlies goedmaken met beursgang

Aandelen Endeavour kopen betekent investeren in de organisatie van de Miami Open en die van de jaarlijkse New York Fashion Week. Vorig jaar leed Endeavour een omzetverlies van 24 procent. Om het weggevallen kapitaal aan te vullen, wordt er nu dus een beursgang gepland.  Elon Musk moet  helpen de beursgang te vergemakkelijken. Of dat ook daadwerkelijk lukt is echter nog maar de vraag. Al diverse keren botste hij namelijk met de toezichthouder, en precies daar moet het bestuur van Endeavour zich binnenkort  melden vanwege de beursgang.

Aandelen Endeavour kopen kan straks best een interessante optie zijn. Doe dat echter niet voor je de informatie hier op de website tot je genomen hebt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)