Aandelen OTB kopen

OTB, Only the Brave, gaat naar de beurs. Aandelen OTB kopen is nu echter nog even net aan de orde. Wil je aandelen OTB kopen, dan kan dat namelijk pas in 2024. OTB is eigenaar van onder meer Diesel, Viktor en Rolf en Maison Margiela.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen OTB kopen kan vanaf 2024

OTB wacht bewust tot 2024. De leiding van de onderneming denkt dat het bedrijf in dat jaar de juiste omvang heeft om naar de beurs te gaan. OTB denkt de komende jaren flink door te groeien en dat moet resulteren in een beursgang in 2024. De ambities van Only The Brave blijven ondertussen onverminderd groot. De bedoeling is dat er binnenkort nog meer merken aan het al uitgebreide portfolio zal worden toegevoegd. De meest recente aanwinst Jil Sander. Begin 2021 slaagde OTB er in om ook dit bekende merk in te palmen.

Investeren in een bedrijf dat wil groeien

Aandelen OTB kopen betekent investeren in een bedrijf dat wil groeien. De kans op rendement is echter groter wanneer je over voldoende parate kennis beschikt over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Je leest op deze website alles over aandelen en over zaken als beurskoersen en brokers. Je kunt leren beleggen met fictief geld of de gratis online cursus beleggen volgen. Met parate kennis wordt de kans op rendement op je ingelegde geld in elk geval een stuk groter.

1985 en 2000 warenbelangrijke jaren voor Only The Brave

OTB is een internationale modegroep die doorbrak in 1985 toen het Diesel overnam. Vervolgens ging het snel met OTB, een onbetwiste specialist in confectieproductie en distributie. Oprichter van de onderneming is Renzo Rosso. Een ander belangrijk jaar voor OTB was het jaar 2000. In dat jaar namelijk werd Staff International overgenomen. Het portfolio van OTB mager nu al zijn. De verwachting is echter dat in 2024, als aandelen OTB kopen dus mogelijk is, het portfolio er nog beter uit zal zien en nog verder is gegroeid.

Aandelen OTB kopen? Check dan dus wel eerst even de informatie die je hierop allesoveraandelen.com vindt. Dan vergroot je de kans om geld te verdienen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)