Aandeel Heineken

aandeel heineken kopenAandeel Heineken kopen of niet?

Wie kent dit wereldbedrijf niet? Heineken is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector. Wereldwijd zijn er ontzettend veel mensen die genieten van de heerlijke producten van de brouwerij. Het bedrijf Heineken is namelijk actief in maar liefst 178 landen. Heineken behoort tot de grootste brouwerijen van de wereld en is daarnaast ook nog eens de grootste producent van cider wereldwijd. In maar liefst 140 brouwerijen in 71 landen vindt de productie dagelijks plaats. Wil je graag in zee met dit wereldbedrijf? Kies dan voor een aandeel Heineken. Wij informeren je graag verder.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kies jij voor aandeel Heineken?

Heineken is wereldwijd bekend en ontstond in 1864. De 22-jarige Gerard Adriaan Heineken kocht in dat jaar brouwerij ‘De Hooiberg’ in Amsterdam. De jaren hierna heeft het bedrijf een behoorlijke positieve ontwikkeling doorgemaakt. De producten van Heineken zijn erg populair en dat merk je aan de cijfers. Heineken heeft meer dan 73.500 mensen in dienst die dit allemaal mogelijk maken. Heineken is daarnaast het meest verkochte biermerk. Als je dus kiest voor een aandeel Heineken dan hoef je niet bang te zijn dat de populariteit van de producten af zal nemen onder de consumenten.

Aandeel Heineken naar de beurs

Heineken heeft haar aandelen genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs. De koers weegt mee in de AEX.

Aandeel Heineken vooraf

Voordat je ervoor kiest om een aandeel Heineken te kopen, is het aan te raden om je te verdiepen in het bedrijf. Met wat voor bedrijf heb je te maken en sta jij achter hun visie en missie? Als je een aandeel van een bedrijf koopt, dan maak ook jou onderdeel uit van deze organisatie. Voor algemene informatie kun je terecht op de website van Heineken. Hier kun je terecht voor algemene informatie over de organisatie. Zo krijg je een beter beeld van het bedrijf. Daarnaast kun jij je ook meer gaan verdiepen in de koers van de aandelen. Bekijk hiervoor de koers van een aandeel Heineken. Ook is het aan te raden om de koershistorie nader te onderzoeken. Met deze informatie is het gemakkelijker om de ontwikkelingen te begrijpen die de koers doormaakt. Als jij eenmaal over een aandeel van Heineken beschikt, is het gemakkelijker om de ontwikkelingen voor de toekomst in te schatten. Wil je graag meer informatie hebben over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com eens een kijkje nemen. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt om succesvol te starten met het beleggen.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)