Aandelen ONWARD kopen

Bij ONWARD laten ze er geen gras over groeien. Nu de kogel door de kerk is en besloten is om aandelen te gaan verkopen, wil men de beursgang ook zo snel mogelijk in orde maken. Aandelen ONWARD kopen wordt dus al snel mogelijk. De belangrijkste aandeelhouders van ONWARD in de vorm van LSP Inkef Capital, Wellington Partners en GIMV hebben ingestemd met de plannen en verbinden zich aan de beursgang.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen worden straks verkocht op de beurzen in Amsterdam en Brussel

Aandelen ONWARD kopen is investeren in een bedrijf met de hoofdvestiging in Eindhoven.  Ook is er daarnaast een kantoor in het Zwitserse Lausanne. Het bedrijf is eveneens in Amerika actief. Het is de bedoeling dat aandelen ONWARD kopen zowel op de beurs in Amsterdam mogelijk wordt, net als op Euronext in Brussel. De beursgang zou je nu al als succesvol kunnen betitelen. Zeker is namelijk dat de onderneming straks kan rekenen op lange termijninvesteerders als Axa, Belfius Insurance en Ohman Fander. De bedrijven hebben beloofd voor een kapitaalinjectie te zorgen.

Aandelen ONWARD kopen kan best eens een interessante optie en een leuke kans blijken

Aandelen ONWARD kopen kan straks ook voor jou een optie zijn om te proberen rendement op je geld te maken. Een voorwaarde is dan wel dat je voldoende van de materie weet. Je kunt je op deze website prima voorbereiden voor aandelen ONWARD kopen concreet wordt en leest er alles over de beurskoersen, de brokers en ook over aandelen en beleggen. Je krijgt bovendien op verschillende manieren de kans om het beleggen goed onder de knie te krijgen. Doe dat, want alleen met voldoende parate kennis heb je kans op rendement wanneer je gaat beleggen.

Bekend om de innovatieve therapieën die herstel van een dwarslaesie mogelijk maken

ONWARD is een medisch technologiebedrijf. Het is bekend om de innovatieve therapieën die het ontwikkelde en commercialiseerde om functioneel herstel mogelijk te maken voor mensen met een dwarslaesie.  Dit krijgt vooral gestalte door de toepassing van geprogrammeerde elektrische stimulatie van het ruggenmerg. Op die manier stimuleert men beweging, en realiseert men meer onafhankelijkheid en een betere gezondheid.  Ondertussen is duidelijk dat de werkwijze die ONWARD gebruikt via een extern en een intern platform ook baat kunnen hebben wanneer sprake is van aandoeningen als de ziekte van Parkinson en wanneer hersteld plaats moet vinden van een beroerte.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)