Aandelen BrewDog kopen

Aandelen BrewDog kopen is investeren in een Schotse bierbrouwer, die dit product op bijzonder milieuvriendelijke wijze produceert zonder onnodige koolstofuitstoot. Hoewel BrewDog uitstekende cijfers kan overleggen is de concurrentie hevig met onder meer Anheuser Busch InBev en Constellation Brands.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

BrewDog is volop in ontwikkeling en de rek is er nog lang niet uit

BrewDog is een Schotse producent van bier dat ondertussen al bier produceert in meer landen als Duitsland, Australië en Amerika. Het gaat goed met BrewDog, dat op dit moment dan ook behoorlijk aan de weg timmert en druk bezig is met uitbreiden.  Zo werden recent 25 nieuwe locaties geopend en worden op een gebed van 42 hectare nieuwe producten ontwikkeld.  Tot nu toe haalde  BrewDog al het kapitaal  uit crowdfunding. Dat betekent dat ruim 200.000 mensen in het bezit zijn van een  zogenaamd ‘punk capital’. Een dergelijk ‘aandeel’ van het bedrijf kost je 35 dollar.

Aandelen BrewDog kopen kan best eens heel erg interessant zijn

Aandelen BrewDog kopen kan straks best interessant worden. Weet dan wel dat het zeer verstandig is om eerst voldoende informatie in te winnen. Pas als je genoeg kennis van zaken hebt, is aandelen BrewDog kopen echt een serieuze optie. Gelukkig kun je op deze website genoeg informatie inwinnen. Zo lees je hier alles op het gebied van beleggen en aandelen, beurskoersen en brokers.  Het is een feit dat aandelen BrewDog kopen pas interessant is wanneer je weet hoe beleggen in aandelen werkt. Lees je dus goed in, iets dat prima kan op deze website.

Met ‘punk capital’ haalde BrewDog 69 miljoen dollar binnen

Met het uitgeven van ‘punk capital’ haalde BrewDog 69 miljoen dollar binnen. Dat bedrag zal met een beursgang overigens ruimschoots overtroffen worden. Dan over de cijfers. BrewDog maakte in 2019 een winst van 297 miljoen dollar. En jaar later was de winst met 484 miljoen dollar nog groter. BrewDog zit dus nadrukkelijk in de groei en de insider weet dat de rek nog lang niet ut deze onderneming is. Dat maakt dat aandelen BrewDog kopen straks best wel eens zeer interessant kan zijn.

Altijd eerst de informatie op deze website checken!

Voor je echt met de aandelen van deze bijzondere bierbrouwer aan de slag gaat, check je uiteraard wel eerst de informatie op deze website. Zonder parate kennis wordt het gewoon moeilijk om een leuk rendement te scoren namelijk.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)