Aandelen Universal Music Group kopen

 

aandelen Universal Music Group kopenBinnen afzienbare tijd is aandelen Universal Music Group kopen een mogelijkheid. De aandelen moeten worden verhandeld op de beurs in Amsterdam. Universal Music Group (UMG) bezit onder meer de rechten van de hits van Taylor Swift, Lady Gaga en Stevie Wonder UMG is onderdeel van de Franse mediaconglomeraat Vivendi.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Universal Music Group kopen in 2021 mogelijk

De beursgang vindt plaats op stevig aandringen van de aandeelhouders van Vivendi. De aandeelhouders zijn van mening dat UMG los meer waard dan wanneer het een onderdeel is van een andere onderneming. Momenteel is de waarde van het grootste muziekbedrijf tenminste 30 miljard euro. Het Chinese techbedrijf had aanvankelijk tien procent van de aandelen en heeft dat percentage inmiddels verhoogd naar 20 procent.

Beleggen is complex, check altijd de informatie op deze website

Aandelen Universal Music Group kopen kan dus best interessant zijn. Doe dat echter niet voor je de gegevens op deze website tot je genomen hebt. Beleggen is tamelijk complex en zonder basiskennis is de kans op rendement minder groot. Lees er alles over de brokers en aandelen, speel het gratis beursspel of volg de gratis online cursus beleggen. Je hebt er alleen maar voordeel bij.

Ook eigenaar van Canal Plus en Havas Group

De grote man achter Vivendi is de Franse miljardair Vincent Bolloré. Onder zijn Vivendi vallen onder andere ook tv-bedrijf Canal Plus en reclamemultinational Havas Group. Universal Music Group was, getuige de jaarcijfers, goed voor ruim zeven miljard euro omzet van de ongeveer 16 miljard euro omzet die Vivendi dat jaar haalde. Daarmee droeg de muziektak voor 1,1 miljard euro bij aan de 1,5 miljard euro winst van Vivendi.

Geld terugverdienen met het streamen van de hits

Vincent Bolloré heeft met de Bolloré Group nog een belang van 30 procent in Vivendi om zo nadrukkelijk te profiteren van de populariteit van muziekrechten. Tegenwoordig namelijk, worden de rechten op liedjes van tal van artiesten opgekocht door bedrijven. Die ondernemingen proberen vervolgens het geïnvesteerde geld weer terug te verdienen middels streaming. Ook de artiesten varen hier wel bij. Recente voorbeelden zijn wel Shakira en Neil Young, die onlangs nog miljoenen overgemaakt kregen na verkoop van rechten uit de muziekbibliotheek.

Check eerst de informatie op Alles over Beleggen.nl

Aandelen Universal Music Group kopen moet ergens in 2021 mogelijk worden en Amsterdam is de plaats waar je ze straks moet kunnen kopen. Voor hoeveel de aandelen verkocht worden is niet bekend nog. Vergeet niet voor je de aandelen gaat kopen altijd eerst de informatie op deze website goed door te nemen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)