Aandelen Fashionette kopen

aandelen Fashionette kopen
Aandelen Fashionette kopen

Aandelen Fashionette kopen? Ja, dat kan tegenwoordig ook prima. Eind oktober had Fashionette de eerste handelsdag en daarmee heeft de onderneming een nieuwe stap gezet richting een nog mooiere toekomst. Met het opgehaalde geld wil de leverancier van design tassen de vleugels nog verder uitslaan en groei stimuleren. Aandelen Fashionette kopen kan best eens aantrekkelijk zijn. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en maakt vanaf dat moment een indrukwekkende groei door. En die groei lijkt voorlopig ook niet te stoppen. Wil je aandelen Fashionette kopen? Vergelijk ze eerst elders op dit platform en vergelijk ook de brokers, speel het gratis beursspel en leer te beleggen door eerst met fictief geld te beleggen. Aanrader is ook de gratis online cursus beleggen.

Aandelen Fashionette kopen; help het platform verder uitbreiden

Fashionette laat zich omschrijven als een luxe modeplatform, met een ongekend gevoel voor mode en designer tassen in het bijzonder. Een tas is voor Fashionette meer dan alleen een tas. Met een tas van Fashionette maak je een statement. Het luxe platform was en is trendsetter. Zo was het de eerste die een online shop begon in Europa, speciaal gericht op authentieke designer tassen, horloges, schoenen en zonnebrillen. Want aan accessoires ook al geen gebrek bij Fashionette. Dat het bedrijf zo aan de weg timmert heeft te maken met het ongekend grote aanbod dat ze bieden, zoals ook de service van uitstekende kwaliteit is. Die service uit zich in onder meer een express levering en een dertig dagen retourrecht. Je kunt bij Fashionette prima op afbetaling kopen en je doet er altijd veilig zaken getuige ook het Trusted Shop Certificaat waarover het beschikt.

Van Gucci en Prada en van talentvolle  ontwerpers

Het draait echter toch vooral om tassen, tassen en nog eens tassen. Met behulp van stijlexperts vindt ook jij er de perfecte designer tas. Dat kan haast niet anders in de wetenschap dat er meer dan vierduizend tassen worden aangeboden. Je hebt er de bekende tassen van Gucci en Prada, maar jonge talentvolle ontwerpers krijgen een platform bij Fashionette. Daarmee kun je de collectie als zeer gevarieerd omschrijven. Van Gucci tot Karl Lagerfeld en van Boss tot Michael Kors. Je vindt ze allemaal bij Fashionette, dat serieuze plannen heeft de onderneming verder uit te gaan bouwen. Dat omdat ze merken dat het concept aanslaat en mensen kennelijk erg hechten aan een goede service en goede en trendy producten. Behalve trendy vind je ook de echte klassiekers in het aanbod van het luxe modeplatform.

Bij een mooie tas horen mooie accessoires

Met een tas alleen ben je er niet. Daar horen accessoires bij die je outfit helemaal afmaken. Daarom koop je bij Fashionette ook de leukste sneakers, zonnebrillen, prachtige horloges en een Burberry sjaal. Bij Fashionette weet men ondertussen een ding zeker; vrouwen worden gelukkiger met een mooie tas. Dat bewijst Fashionette elke dag van de week. Dat doen ze overigens zeer zeker niet alleen met de collectie, maar ook met de vriendelijke aanpak en met alleen de best gekwalificeerde mensen die er altijd in slagen om de perfecte tas voor je te vinden.

Aandelen Fashionette kopen? Dan kun je hier alvast de brokers vergelijken. Want die schakel je in als je van plan bent aandelen te kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)