Beleggen in aandelen

Beleggen in aandelen: het is mogelijk voor iedereen

Beleggen in aandelen is een interessante manier om te zorgen voor het opbouwen van een mooi kapitaal. Heb je bepaalde doelen in gedachten voor de toekomst? Wellicht wil je in de komende jaren een grote aanpassing doen in je huidige woning, of zelfs een andere woning aankopen. Ook een grote reis en het financieren van bijvoorbeeld de studie van een kind zijn veel gehoorde redenen waarom mensen kiezen voor het beleggen in aandelen. Dit beleggen doe je vanuit een beleggingsrekening bij een broker.

Meestal open je een dergelijke rekening online, waarna je start met het inleggen van geld (bijvoorbeeld een klein maandelijks bedrag). Hierna kun je actief zelf beleggen in aandelen, maar je kunt als particulier tevens kiezen voor een online broker die het geld voor jou gaat investeren in aandelen. Het doel is het behalen van een mooi rendement.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom zou je zelf starten met het beleggen in aandelen?

Sparen op de lange termijn met het beleggen in aandelen, of je geld op de bank zetten en hopen op een goede rente. Het is een keuze die tegenwoordig steeds meer doorslaat naar het kiezen voor het beleggen. Je kunt beleggen op de lange termijn, waarbij je jouw geld als het ware vast zet voor een aantal jaren. Indien je kiest voor het beleggen in beheer bij een broker, dan gaan de experts voor jou aan de slag met jouw geld.

Hierbij kun je kiezen voor het beleggen met een laag, gemiddeld of een hoog risico. Hoe hoger het risico is dat men neemt (bijvoorbeeld door te speculeren), des te hoger kan het uiteindelijke rendement zijn. Neem je weinig risico? Dan kun je op de langere termijn toch een mooi rendement behalen. Overigens is hier nooit een vaste garantie voor. De markt is tot op zekere hoogte niet volledig voorspelbaar.

Hoe kun je starten met het beleggen in aandelen?

De diensten van een broker zijn uiteraard niet gratis. Wel kun je aanzienlijk besparen op bijvoorbeeld transactiekosten voor het beleggen in aandelen door de brokers op de markt goed te vergelijken. Sommige brokers bieden je bij inschrijving een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Anderen bieden weer gratis webinars of een gratis oefen-account, waarmee je zelf in je eigen tijd kunt leren beleggen. Wil je niet zelf actief beleggen in aandelen, maar wel kunnen profiteren van een rendement? Dan kies je voor het beleggen in aandelen in beheer. Zo heb je geen kennis of tijd nodig voor het beleggen in aandelen. Op AllesOverAandelen.com vergelijk je brokers op basis van onafhankelijke informatie.

3.7/5 - (12 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)