Aandelen Daimler Trucs en Buses kopen

Aandelen Daimler Trucks en Buseskopen

Daimler wil de activiteiten afsplitsen, en wil dat via de beurs gaan doen. Het is de bedoeling dat Daimler Trucs en Buses en Mercedes-Benz als aparte divisies verder gaan. Daardoor moet aandelen Daimler Trucks en Buses kopen straks een mogelijkheid zijn. Hoewel alle seizoen op groen staan, moet de aandeelhoudersvergadering nog wel toestemming geven voor de afsplitsing via de beurs.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Daimler Trucks en Buses kopen: Daimler splits bedrijfsonderdelen op

Daimler Trucs en Buses krijgen straks een eigen management en een zelfstandig bestuur. Ook krijgt het een onafhankelijke voorzitter van de Raad van Commissarissen. Daardoor worden Mercedes-Benz en Daimler Tricks en Buses twee verschillende bedrijven na de beursgang. Aandelen Daimler Trucks en Buses worden straks verhandeld op de beurs in Frankfurt. Het is een logische stap dat de bedrijven afgesplitst worden. De divisies hebben specifieke klanten, volgen ander technologische paden en hebben verschillende kapitaalbehoeften.

Doe eerste voldoende informatie op

Aandelen Daimler Tricks en Buses kopen doe je niet zomaar. Het is buitengewoon verstandig eerst voldoende informatie op te doen over wat beleggen en de handel in aandelen nou precies inhoudt. Die informatie vind je hier, op deze website. Je leest hier over de brokers, de beurskoersen en kunt als belegger leren beleggen zonder meteen al financiële risico’s te lopen. Pas als je de grondbeginselen enigszins onder de knie hebt, pas dan waag jij je echt op de beursvloer. Althans, als je verstandig bent en de kan op rendement wilt vergroten.

Logische stap van Daimler, een afsplitsing via een beursgang

Dat Daimler ervoor kiest om straks aandelen Daimler Trucks en Buses kopen mogelijk te maken en dat juist nu doet is ook al logisch. Beide divisies zijn actief in branches die nadrukkelijk in beweging zijn en waar grote technologische veranderingen plaatsvinden. Om die reden is het in de ogen van Daimler simpelweg beter om ze als onafhankelijke entiteiten te laten functioneren. Door Mercedes-Benz en Daimler Trucks en Buses onafhankelijk te laten functioneren, zullen ze veel beter in staat zijn sneller door te groeien, kan er gericht geïnvesteerd worden en kunnen gerichte samenwerkingsverbanden aangegaan worden.

Wereldwijd actief

De afdeling vrachtwagens en bussen van Daimler is ondertussen actief op 35 verschillende locaties in de wereld actief. Gemiddeld genomen worden er een half miljoen vrachtwagens en bussen geleverd, veelal onder de merken Mercedes-Benz en Setra. De divisie bussen had een recente omzet van 4,7 miljard euro waarvan 238 miljoen winst was. De vrachtwagens stonden voor een omzet van 40,2 miljard en een winst van 2,5 miljard euro.

Aandelen Daimler Trucks en Buses kopen is straks dus mogelijk. Voor je besluit om aandelen te kopen, slurp je bij voorkeur eerst de informatie op deze website op. De kans op rendement is dan namelijk veel groter.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)