Nu aandelen kopen?

Nu aandelen kopen? Of later?

Wil je nu aandelen kopen? Dan ben je een van de velen die kiezen voor het mogelijk opbouwen van een mooie som aan geld middels deze populaire manier van kapitaal vergaren. Ook particulieren kunnen tegenwoordig makkelijk starten met het beleggen. Zelfs wanneer je geen kennis hebt van het beleggen kun je mogelijk een leuk rendement behalen op deze manier. Je hoeft dus geen tijd en moeite te investeren in het beleggen, maar kiest simpelweg voor een broker waarbij je in beheer kunt beleggen. In dat geval kies je voor een broker die voor jou aan het werk gaat met jouw geld. Nu aandelen kopen is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een broker waarbij je zelf actief kunt starten met aandelen kopen en verhandelen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Nu aandelen kopen en starten met beleggen

Voor de een is het een spannende sport, voor de ander is het nu aandelen kopen een manier om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de toekomst. Het aandelen kopen biedt overigens geen garantie voor een positief resultaat of rendement. In dit opzicht verschilt het aandelen kopen van het sparen bij de bank. Bij de bank staat jouw geld veilig op een spaarrekening, waarbij je recht hebt op een (vaak lage) rente. Met succesvol beleggen heb je de kans om met nu aandelen kopen succesvol te speculeren op een groei in de waarde van de door jou gekochte aandelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer consumenten kiezen voor het nu aandelen kopen met een oogje op de toekomst.

Waarom zou je nu aandelen kopen?

Waarom zou je nu aandelen kopen? Het starten met aandelen kopen is een mooie manier om voor de toekomst jouw kans op een leuk kapitaal te vergroten. Zo kun je nu aandelen kopen voor het sparen voor een verbouwing, of wellicht wil je zorgen voor een mooie aanvulling op jouw pensioen. Ook de studie van een kind in de toekomst of het maken van een grote reis zijn veel gehoorde redenen voor het nu aandelen kopen. Gebruik hiervoor alleen geld dat je opzij kunt leggen en langer kunt missen. Ook de keuze van de juiste broker met lage transactietarieven is een must bij het nu aandelen kopen. Minder kosten is immers meer rendement.

Start met nu aandelen kopen en vergelijk de brokers op AllesOverAandelen.com op basis van onafhankelijke informatie. Start eventueel met een gratis oefen-account of kies voor het beleggen in beheer. Nu aandelen kopen is mogelijk voor iedereen boven de 18 jaar.

1/5 - (4 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)