Aandelen Samsung kopen

Aandelen Samsung kopen: wil jij investeren?

aandelen samsung kopenHet bedrijf Samsung is gevestigd in het zuiden van Korea en is de grootste concurrent voor Apple. Met een veel bredere markt zal de grootte van het bedrijf, maar ook de netto winst, alleen maar toenemen in de komende jaren. Naast de bekende smartphones, die door veel consumenten zeer goed worden gewaardeerd, produceert het bedrijf tevens andere producten zoals huishoudelijke apparatuur (wasmachines en keukenmachines). Het aanbod is hiermee veel breder dan het aanbod van andere producenten van elektronica voor particulieren. Dit heeft uiteraard een effect op de marktpositie van Samsung. Dit gegeven maakt het aandelen Samsung kopen interessant voor zowel de ervaren belegger als voor degenen die hun extra geld voor het eerst willen doen groeien door middel van het beleggen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Samsung kopen; meer over Samsung

Wist je dat Samsung de schermen levert voor het bouwen van de Apple smartphones? Ook de verkoop van de Samsung smartphones ligt vele malen hoger dan die van concurrent Apple. Tevens heeft Samsung nog een extra divisie, die het aandelen Samsung kopen interessant maakt. Samsung Heavy Industries levert zaken als windmolens, maar ook schepen en zelfs platforms voor booreilanden. In de komende jaren zal de groei van Samsung naar verwachting alleen maar toenemen. De innovaties waar het bedrijf zonder stoppen aan werkt, maken het mogelijk om concurrenten voor te blijven. Wil jij jouw extra geld investeren in een zeer gezond bedrijf op het gebied van de elektrotechniek en smartphones die over de hele wereld worden verkocht? Dan kun je via een broker aandelen Samsung kopen.

Brokers vergelijken voor het aandelen Samsung kopen

Maak een goede vergelijking tussen de brokers op de markt. Dit kun je snel en zeer eenvoudig zelf doen op Allesoveraandelen.com. Hier kun je terecht voor onafhankelijke informatie over brokers, maar ook over het beleggen in het algemeen. Op basis van onafhankelijke en eerlijke informatie kun jij bekijken of het aandelen Samsung kopen bij je past. Desgewenst open je direct een (gratis) beleggersrekening bij de broker van jouw keuze. Doe je voordeel met welkomstacties voor bijvoorbeeld gratis transactiekosten, of breng jezelf de beginselen van het beleggen bij met gratis webinars en een mini cursus beleggen. Beleg je liever in beheer? Ook voor het aandelen Samsung kopen middels het beleggen in beheer kun je terecht op Allesoveraandelen.com.

Laat jouw extra geld groeien en bouw hopelijk een mooi rendement op door middel van het beleggen. Zo kun je uitkijken naar een appeltje voor de dorst op financieel gebied.

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)