Aandelen Fastned kopen

Aandelen kopen? Alles over Fastned aandelen

aandelen fastned kopen
Maak jij de keuze om Fastned aandelen te kopen of niet?

Fastned is een Nederlands bedrijf dat snellaadpalen voor elektrische auto’s langs snelwegen bouwt en exploiteert. Het bedrijf heeft dergelijke installaties op tientallen locaties langs de Nederlands snelwegen staan. Daarmee kunnen eigenaren van elektrische auto’s onderweg de accu’s van het voertuig opladen. Naast de laadpalen in Nederland zijn er ook op verschillende plekken in Duitsland en is onlangs een eerste laadstation geopend in het Verenigd Koninkrijk. De onderneming bestaat sinds februari 2012 en is sindsdien enorm gegroeid. In april 2019 werd bekend dat het bedrijf plannen heeft om naar de beurs te gaan. Vanaf 14 juni 2019 kun je aandelen Fastned kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Fastned kopen?

Aandelen Fastned kopen kan vanaf 14 juni 2019 aan de Euronext beurs in Amsterdam. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom aandelen Fastned kopen aan te raden is. Zo is het kopen van aandelen een investering in de toekomst en heeft het bedrijf goede verwachtingen met betrekking tot de groei van de organisatie. Door de opkomst van elektrische auto’s is de vraag naar elektrische laadpunten ook groter aan het worden. Fastned heeft als doel een Europees netwerk van snellaadstations aan te leggen zodat bestuurders van elektrische auto’s overal hun auto kunnen opladen.

Aandelen Fastned kopen als investering in de toekomst

Het kopen van aandelen van Fastned is in meerdere opzichten een investering in de toekomst. Door de verwachte groei van het bedrijf en de visie die Fastned op de toekomst heeft is de verwachting dat het bedrijf in de toekomst veel meer waard zal worden. Natuurlijk is investeren in aandelen ook een persoonlijke investering in de toekomst. Je hebt hiermee de mogelijkheid om jouw vermogen over een langere periode gezien aanzienlijk te laten groeien. Ook is het een groene investering in de toekomst. Elektrisch rijden is een groen en milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke brandstofauto’s.

Tegen aantrekkelijke prijzen aandelen Fastned

Aandelen Fastned kopen is een investering die natuurlijk risico’s met zich mee brengt. De verwachtingen rondom het bedrijf en de beursgang zijn positief, maar goede resultaten en rendementen kunnen bij beleggen nooit gegarandeerd worden. Toch kun je zelf wel invloed hebben op de kosten die je maakt voor de beleggingen. Dit kan door aandelen tegen aantrekkelijke prijzen te kopen door gebruik te maken van een broker die lage kosten voor de transacties hanteert. Daarom is het verstandig om voordat je aandelen koopt een vergelijking te maken van de verschillende brokers en de bijbehorende kosten voor een beleggingsrekening.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)