Aandelen Spartoo kopen

Spartoo, een online mode- en schoenenretailer, gaat naar de beurs. De beursregistratie is ondertussen in orde bevonden door de bevoegde partijen waardoor niets de gang naar de beurs in Parijs nog in de weg staat. Aandelen Spartoo kopen is straks mogelijk op de Euronext (Growth) in Parijs.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Spartoo kopen, beursgang met een doel

Met de beursgang heeft Spartoo nadrukkelijk een doel voor ogen. Het wil het al zo grote aanbod op het gebied van mode en schoenen verder verstevigen en uitbreiden maar wil bovendien nieuwe segmenten aan het assortiment toevoegen. In dat kader moet gedacht worden aan bijvoorbeeld interieurdecoratie. Met de beursgang, zo hoopt de leiding van de onderneming, kan het profiteren van de huidige solide dynamiek rondom e-commerce.

Doe zoveel mogelijk informatie op over aandelen en beleggen

Als aandelen Spartoo kopen je interessant lijkt, doe dan eerst zoveel mogelijk informatie op over aandelen en beleggen. Dat kan meer dan goed op deze website, waar je onder meer informatie leest over brokers en beurskoersen en waar je onder meer met de gratis online cursus beleggen leert hoe je als beginner te werk moet gaan op de beurs. Met deze basiskennis is de kans om te scoren op de beurs aanzienlijk groter.

Omzet van 190 miljoen euro

Spartoo zegt met achtduizend merken een van de ruimste keuzes in modeartikelen te kunnen bieden binnen Europa. Behalve het druk bezochte verkoopplatform heeft het in JB Martin en Christian Pellet ook merken in de portfolio. De onderneming is gevestigd in het Franse Grenoble en maakte in 2020 een omzet van rond de 190 miljoen euro.

Spartoo zag in 2006 het levenslicht

Spartoo is de laatste jaren nadrukkelijk gegroeid en staat bekend als dé online specialist wat betreft de verkoop van schoenen, confectie en lederwaren. Dat aanbod zal na de beursgang dus verder gaan groeien, ook met nu nog atypische producten waarmee de onderneming de vleugels nog maar weer eens verder uitslaat. Spartoo werd overigens in 2015 een omnichannel door behalve de webshop ook een aantal fysieke winkels te openen. Aandelen Spartoo kopen betekent investeren in een nog relatief jonge onderneming, die namelijk pas in 2006 het levenslicht zag. Het is snel gegaan, want nu al is het actief in 25 landen en biedt het duizenden merken en honderdduizenden modellen. En daar zal het zeker niet bij blijven.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)