Aandeel Sligro

aandeel sligro kopenAandeel Sligro kopen of verkopen?

Sligro is een totaalgroothandel voor professionals in de foodindustrie. Zij hebben alles in huis om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Zij beschikken over een assortiment van maar liefst 60.000 artikelen, 9 bezorggroothandels en daarnaast ook nog eens over 50 zelfbedieningsgroothandels. De klanten worden op deze manier voorzien van allerlei soorten producten. Dit kan gaan om kwalitatieve food, non-food en daarnaast ook over dagverse producten. Wil je graag een aandeel Sligro kopen? Dan informeren wij je graag verder.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Sligro kopen of niet?

Sligro is een bedrijf die deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarom kun je altijd rekenen op een betrokken partner die met haar klanten meedenkt. Dankzij hun kwaliteitsproducten hebben ze veel klanten aan zich weten te binden. Of het nu gaat om een zelfbedieningsgroothandel of bezorgde producten, de klanten van Sligro merken dat ze altijd op een klantvriendelijke en persoonlijke manier worden benaderd. Als specialist in de distributie van levensmiddelen bedienen zij ontzettend veel klanten.

Aandeel Sligro naar de beurs: Koers Sligro

Sligro is als bedrijf onderdeel van Sligro Food Group. Dit bedrijf is beursgenoteerd. Het familiebedrijf ging in 1989 als Sligro Beheer N.V. naar de beurs voor financiering zodat ze verder konden groeien.

Voorbereiding aandeel Sligro

Als je graag een aandeel Sligro wilt kopen, dan zijn er meerdere manieren waarop jij je kunt voorbereiden. Het is namelijk wel verstandig om voor aankoop op de hoogte te zijn van belangrijke zaken omtrent het bedrijf Sligro. Denk bijvoorbeeld aan algemene informatie over Sligro. In de meeste gevallen kun je dit gemakkelijk vinden op de website van het bedrijf. Daar kun je ook meer vinden over de missie en visie van het bedrijf. Ook is het aan te raden om nieuwberichten en sociale media te volgen met betrekking tot het bedrijf. Hierdoor ben je namelijk ook op de hoogte van actualiteiten. Aan de hand van deze informatie is het gemakkelijker om te bepalen of het wel verstandig is om een aandeel Sligro te kopen. Ook is het aan te raden om de koers van een aandeel van het bedrijf bekijken. De koershistorie kan je helpen om ontwikkelingen beter te begrijpen. Als je op de hoogte bent van voorgaande zaken is het ook gemakkelijker om de koers en ontwikkelingen in de toekomst te bepalen. Dit is erg handig als je eenmaal zelf beschikt over een aandeel van het bedrijf. Wil je graag meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om te kunnen beleggen.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)