Aandelen Gilead kopen

aandelen gilead kopenSteeds meer mensen gaan de beurs op en beleggen hun spaargeld in aandelen. Op dit online platform lees en leer je alles over aandelen en beleggen en na he volgen van een gratis cursus beleggen is aandelen kopen een fluitje van een cent. Beleggen in aandelen bied je geen garantie. Zekerheid heb je wel als jij je geld op de sparrekening parkeert, want dan heb je de zekerheid dat je geen rendement maakt, iets dat door te beleggen zeker wel mogelijk is. Check hier alle relevante informatie over aandelen, beleggen, koersen en brokers. Tip: ga aandelen Gilead kopen.

Aandelen Gilead kopen: kan verstandig zijn

Aandelen Gilead kopen? Ja, want het Amerikaanse bedrijf staat nadrukkelijk in de spotlight nu het er alle schijn van heeft dat deze onderneming COVID-19 kan behandelen. Het is nog te vroeg om te juichen, de voortekenen zijn echter positief. In mei zal absolute duidelijkheid ontstaan. Eerst even over het bedrijf zelf. Gilead Sciences is een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het onderzoeken van geneesmiddelen, geneesmiddelen ontwikkelt en commercialiseert. Daarbij is er specifieke aandacht voor antivirale geneesmiddelen die gebruikt worden bij onder meer de behandeling van HIV, hepatitis B en C en griep.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Gilead lijkt COVID-19 te kunnen behandelen

Onder de bezielende leiding van CEO Daniel O’ Day lijkt het bedrijf nu een antwoord te hebben op het coronavirus, een virus dat al onnoemelijk veel schade aanrichtte en dat nog steeds doet. De waarde van het aandeel schoot al omhoog toen bleek dat een door Gilead geleverd middel in de vorm van rendesivir uitstekend aansloeg bij mensen die geveld waren door het nietsontziende virus. Het middel werd in het Universiteitsziekenhuis in Chicago toegepast op 113 patiënten. Het gros van de mensen was al binnen een week thuis, twee patiënten overleden aan de gevolgen van COVID-19. Spectaculair nieuws dus, al blijft Gilead zelf voorlopig nog voorzichtig.

In mei meer duidelijkheid over het middel Remdesivir

Gilead laat weten dat het slechts om een test gaat en dat er nog geen conclusies kunnen worden getrokken. Bovendien was er geen sprake van een zogenaamde controlegroep. Een dergelijke groep wordt doorgaans gebruikt om te zien hoe de ziekte zich ontwikkeld zonder toediening van het middel. Ondertussen wordt echter al getest op 152 locaties. De resultaten van die testen zullen volgende maand bekend zijn. En dus kan het zomaar zijn dat er straks een vaccin is tegen het coronavirus. Aandelen Gilead kopen is nu dus zeer verstandig. Bij een positief resultaat in mei zullen de koersen enorm stijgen, zoals ze na dit positieve bericht al heel behoorlijk stegen. Goed idee dus om juist nu aandelen Gilead te kopen.

Aandelen Gilead kopen doe je het liefst voor de maand mei

Tot het bericht over COVID-19 stond Gilead al bekend als een uiterst betrouwbaar en solide bedrijf, dat opgericht werd in 1967 en met het hoofdkwartier gevestigd is in Foster City, Californië. In Forty Seven, Kite Pharma en Pharmasset heeft het bekende dochterondernemingen. Aandelen Gilead kopen lijkt dus zeer verstandig. Hoe je die aandelen precies kunt kopen en alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, vind je hier op dit online platform. Weet jij wat de AEX is? Weet jij dat je altijd een beroep moet doen op een broker?

Volg de gratis online cursus

Als je verstandig bent ga je voor het aandelen Gilead kopen eerst de gratis cursus beleggen volgen die je hier online aangeboden wordt. Zo kom je goed beslagen ten ijs en is aandelen Gilead kopen straks ook voor jou eenvoudig. De online cursus leert je de basisprincipes van beleggen en alles wat daar bij komt kijken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)