Aandelen Aramis kopen

Aandelen Aramis kopen

De kogel is door de kerk. Na Auto1 gaat met Aramis opnieuw een occasionplatform naar de beurs, naar Euronext in Parijs om precies te zijn. Aramis is voor 70 procent eigendom van Stellantis, het bekende fusiebedrijf tussen PSA en FCA. Met de beursgang wil Aramis 250 miljoen euro ophalen via een initial public offering. Aandelen Aramis kopen zal nog in 2021 mogelijk worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Aramis kopen; naar goed voorbeeld van Auto1

Aramis treedt met de beursgang in de voetsporen van Auto1. Die haalde met de beursgang liefst 1 miljard euro op bij de gang naar de beurs. Daarmee kreeg Auto1 met de beursgang een waarde van liefst 11 miljard euro. Aramis is overigens vooral actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en België. Met de online verkoop van auto’s wil Aramis het komende jaar een omzet realiseren van 1,25 miljard euro. Voor 2025 ligt de omzetverwachting op 3 miljard euro, momenteel is die omzet nog rond de 1,1 miljard euro.

Lees je eerst goed in op deze website

Voor je aandelen Aramis kopen op de agenda zet is het wel verstandig om eerst voldoende informatie op te doen over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dat kan prima hier, op deze website. Hier vind je inderdaad alles over beleggen en aandelen, maar ook over de brokers en de beurskoersen. Beleggen is iets bijzonders. Zonder dat je de basisprincipes kent, wordt het lastig een leuk rendement te scoren.

Bedrijf werd opgericht in 2001 en heeft ruim dertig verkoopkantoren

Dit jaar verwacht Aramis liefst 35 procent meer auto’s te verkopen dan en jaar eerder. Ondertussen schat Aramis de Europese occasion markt in op een waarde van 400 miljard euro, met een groei van 4,7 procent per jaar in de periode tot en met 2025. Aramis heet officieel Aramisauto.com en werd opgericht in 2001. Grondleggers van het bedrijf waren Guillaume Paoli en Nicolas Chartier. Momenteel heeft het liefst 31 verkoopkantoren.

Overname van Carsupermarket.com

Aandelen Aramis kopen kan zeer interessant zijn, de handel in gebruikte auto’s is en blijft booming. Overigens opende de onderneming het eerste handelsagentschap in het vijftiende arrondissement Parijs. Begin 2002 volgde de tweede, in Lyon. Nog niet heel lang geleden nam Aramis het Engelse Carsupermarket.com in Engeland over. Het zal niet de laatste overname zijn van Aramis, zo is de verwachting.

Vergeet niet voor aandelen Aramis aan de orde is de informatie op deze website goed door te nemen. Het vergroot de kans op een leuk rendement. En daar is het uiteraard allemaal om te doen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)